Animék és mangák is készülhetnek Kojimáéknál

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 26.
  • Hír
Hideo Kojima és Yoji Shinkawa interjút adtak a japán Famitsu magazinnak, amelyben kifejtették, hogy a jövőben a nagyobb kaliberű videojátékok mellett más projektekkel is foglalkoznának. És itt nem csak a filmekről van szó.

A Famitsu magazin (via DualShockers) készített interjút Hideo Kojimával és Yoji Shinkawa grafikussal, amelyben a Kojima Productions jövőjéről is szó esett. Ebből derült ki, hogy bár Kojimáék a továbbiakban is készítenének a Death Strandinghez hasonló, nagyobb kaliberű videojátékokat, másfajta projektek is érdeklik őket.

Egyfelől szívesen dolgoznának kisebb játékokon, ezek Kojima szerint epizodikus vagy kizárólag digitálisan elérhető címek lennének. Emellett az animék és a mangák is foglalkoztatják a csapatot, ezek Shinkawa mecharajzaira épülnének, aminek a művész kifejezetten örülne, mert állítása szerint "szereti közvetlenül is megérinteni a munkáját".

És ehhez jönnek még hozzá a filmek: Kojima novemberben beszélt arról, hogy a jövőben a filmkészítésbe is belevágnának.

5.
SLi
#4: semmi gond, üsd csak be a google-be, keress rá nyugodtan, kis nézelődésből még nem lett baj soha...
https://bit.ly/36tnaFg
4.
Obi Wan Kenobi
#3: Nah azt hittem ez az egyetlen japán dolog ahol otthon érzem magam, erre bedobsz egy ilyen szót én meg csak pislogok mint hal a szatyorban :D
3.
Nyarlako
#2: Kojimától inkább ne mert az yaoi lenne és arról szólna mindenki öt akarja lepippantani.
1.
SLi
Kojima rendezte Killing Stalking anime
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...