Orlandóban is lesz egy Super Nintendo World

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Japánban idén nyáron nyitja meg a kapuit a Nintendo és a Universal Studios közös vidámparkja, néhány éven belül azonban Orlandóban is lesz egy Super Nintendo World. És hol van még a vége!

Ahogy arról nem rég beszámoltunk, az oszakai Universal Studios Japan részeként még a nyáron megnyitja a kapuit a Nintendo vidámparkja, az "élő videojátéknak" szánt Super Nintendo World. A park kezdetben két fő látványossággal szolgál majd, a valódi Mario Kart-futamok mellett egy Yoshi's Adventure nevű játék is helyet kap benne, emellett egy okoskarkötővel érméket is gyűjtögethetünk majd, mint Mario.

Nem ez lesz azonban az egyetlen Super Nintendo World a világon. A Universal anyacége, a Comcast a legutóbbi pénzügyi beszámolójában árulta el, hogy az orlandói Epic Universe park részeként is nyitnak egy Super Nintendo Worldöt - erre 2023-ban kerül sor -, később pedig Hollywoodban és Szingapúrban is átadnak egy-egy hasonló komplexumot. 

A Nintendo és a Universal együttműködése egyébként nem csak a Super Nintendo Worldre terjed ki: a filmstúdió tulajdonában lévő Illumination Entertainment készíthet majd animációs filmet a Super Mario alapján.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...