Resident Evil 2 remake - Geralt a fedélzeten

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 30.
  • Letöltés
Link másolása
Mr. X mostantól retteghet, ugyanis megérkezett a rettenthetetlen vaják, aki ezüstkardjával sújt le a T-vírus által eltorzított szörnyre. Na jó, ez így nem teljesen igaz, de a rajongóknak hála Geralt tényleg feltűnhet Raccoon Cityben.

A fluffyquack felhasználó által készített moddal ezúttal a The Witcher 3: Wild Hunt Geraltjává alakíthatjuk karakterünket a Resident Evil 2 remake-ben, melyre valljuk be, már szükség volt egy ideje. Ha már egyszer volt Thomas, a gőzmozdony, és még az Untitled Goose Game libája is megkapta a saját kis kiegészítőjét, badarság lett volna pont Geraltot kihagyni a buliból.

A modot egyébként a Nexus Mods oldaláról letöltve ti is kipróbálhatjátok, a részletes telepítési útmutatót az alábbi linken találhatjátok.

9.
9.
GAMEROD
Ezüstkarddal stilszerűbb lett volna.
8.
8.
Ra1D3n
#6: Abszolút nem érint, mert játszani 98%-ban Xboxon vagy PS4-en játszok. A Witcher 3 azon ritka kivételek egyike amit tényleg újra végig fogok játszani, mert annyira jó volt, de ezúttal már DLC-kkel együtt, és a skelligei vizeket hagyom a francba. A látványt befolyásoló modokkal annyira nincs is gond, de más karakter szerepeltetése totál felesleges.
6.
6.
#2: Igen, de sok féle mod van. Vannak jók a Witcher 3-hoz is, az egész nagyobb felbontású textúra csomagtól elkezdve mindenféle grafikai és játékmenetbeli változtatásokig az erre fogékonyak megtalálhatják a poént benne. Nem feltétlenül az ilyenekről beszélek, hogy Henry Cavill feje van a játékban Geralt-nak, bár ennek is biztos megvan a saját közönsége. Vannak 20-ezres letöltésekkel rendelkező játékmenetet befolyásoló mod-ok, akár olyanok is, amik kvázi túlélő játékot varázsolnak a játékmenetből, ahol enni, aludni, craftolni kell a túléléshez, miközben játszod a Witcher 3-at. Mások nem változtatnak a játékmeneten semmit, csak mondjuk élethűen vág szét mindenkit Geralt a harcokban és a végén totál vágóhíd minden kardozás után a terep.

De ott vannak azok a mod-ok, vagy mod gyűjtemények, amik a totál szűz, eredeti játékmenetbe semmilyen szinten nem nyúlnak bele, csak iszonyatosan korhűre húzzák a grafikát és totál gyönyörű lesz tőle a játék. Egy 127 órát az életünkből benyelő játék másodszori végigjátszása nem kis falat, így is lesz kb 80 óra. De mi van, ha van egy mod, amivel csak mondjuk a hátizsákod növekszik négyszer akkorára, és másodszor már nem kell csak hátizsák miatt futni eladni mondjuk a skelligei vizeken? Másodszorra, már nem biztos, hogy úgy élvezed, mint elsőre....

Kutyaszart sem érhet bárki szemében az ilyesmi, szerintem érdekes, akár vicces és sokszor hasznos dolgok ezek a modok több szempontból is, főleg, ha belevesszük az olyanokat, amik a játék indításánál 30 másodperces elnyomhatatlan céges logós videókat szednek ki. Szerintem egyik lépéssel sem gyalázol meg egy jó játékot sem.
3.
3.
godach
#2: Szerintem erős szó a kutyaszart sem ér, mert ennek is megvan a közönsége. Ebben is van elég sok kreativitás, stb. Ettől független, jó ideje engem sem érdekel a fentebbi backlog magyarázat miatt.
2.
2.
Ra1D3n
#1: Én személy szerint soha nem szarakodnék ilyen dolgokkal. Nem látok a backlogom végére, nincs időm egy játékot többször is végigjátszani, vagy ha netán arra kerülne a sor, akkor annak kibaszott jónak kell lennie. Witcher 3 újrázás érik ng+ban, legnehezebb szinten, de azzal is már kb megjelenése körül játszottam utoljára, akkor 127 órát ölelt fel az életemből, szóval nem keveset... :) Ez a moddolás a szememben kutyaszart sem ér, legyen annak a célja bármi az adott játékon belül...
1.
1.
Na ez nagyon kemény XD. Ezek azok az apró dolgok, amik miatt szeretem a PC-t és a közösségének ezt az okos részét :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...