Resident Evil 2 - Thomas és a terror

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Zombijárvány tört ki, és magányos túlélőként próbálsz menedéket találni egy elhagyott épület pincéjében. A sötétség nyugalmát hirtelen egy jól ismert dallam töri meg, és tudod, hogy nincs menekvés, Thomas a nyomodban van.

Aki azt hinné, hogy már mindent látott a videojátékok világában, az ennél nagyobbat nem is tévedhetne. A mára már legendásan agyonmoddolt Ultimate Skyrim után ugyanis Thomas, a gőzmozdony nem máshová tett egy röpke kis kiruccanást, mint Raccoon Citybe, hogy ideiglenesen átvegye a félelmetes Mr. X helyét. Jó, persze nem hivatalos anyagról van szó, csupán egy rajongói készítésű modról, ami viszont a megjelenése után alig pár óra alatt többmilliós megtekintést ért el a Twitteren.

A mod először egyébként egy tweetben tűnt fel, melyben a két alkotó, vagyis ZombieAli (aki Thomas modelljéért felelős) és DJ Pop (akinek a módosított zenei aláfestést köszönhetjük) alig 50 másodperces játékmeneti videóját tekinthetjük meg. Ha valaki tovább szeretne menni a videókon, és úgy gondolja, hogy Mr. X sokkalta rémisztőbb lenne gőzmozdonyként, akkor a textúracsomagot itt, a hangeffekteket tartalmazó pakkot pedig ezen a linken lehet elérni.

A több mint 4 millió leszállított példánnyal rendelkező Resident Evil 2-remake jelenleg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el, a játékról készült tesztünket pedig az alábbi linken találhatjátok.

6.
6.
Nothing
"...és ha elindul a vonat, a testem tényleg szétszakad..."
5.
5.
ollie92
Hát ha ezt meglátnám a játékban, eldobnám a kontrollert. Thomassal nem lehet baszakodni !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...