Vesemirről szól az animációs The Witcher-sorozat

  • Írta: szlav
  • 2020. január 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Eddig nem sok részletet ismertünk a Netflix animációs produkciójáról, a The Witcher: Nightmare of the Wolfről, mától viszont elkönyvelhetjük, hogy a történet főszereplője Geralt mentora, Vesemir lesz.

A Netflixnek olyannyira bejött a Vaják-biznisz, hogy alig egy hete bejelentették: animációs sorozatot készítenek The Witcher: Nightmare of the Wolf címmel. Ezt követően elég szűk marokkal mérték a részleteket; csupán annyit tudhattunk meg, hogy az animációkért a Studio Mir felel, a történeten pedig az élőszereplős sorozat felett bábáskodó Lauren S. Hissrich és Beau DeMayo dolgoznak.

Ma azonban a Netflixen megjelent a sorozat egysoros szinopszisa, melyből kiderül, hogy a cselekmény jóval Geralt története előtt játszódik majd. A főszerepben a Fehér Farkas későbbi mentora, az ekkor még fiatalabb Vesemir áll majd, akire a Meglepetés Törvényén keresztül valamiféle módon igényt tart egy Deglan nevű titokzatos figura. 

A kérdés már csak az, hogy ki kölcsönzi majd a veterán Vaják hangját. Vesemir előbb-utóbb valószínűleg feltűnik majd Henry Cavill mellett, így nem lenne őrültség, ha egy színész vinné a szerepet mindkét produkcióban. Az internet népe már letette a voksát Mark Hamill mellett, a színész pedig a maga humoros módján már évekkel ezelőtt rábólintott a dologra.

1.
1.
Ganzer
Azért ez remélem nem egy szinten lesz a Ghost in the shell-el látványügyileg..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...