Christophe Gans újabb Silent Hill-filmet forgat

  • Írta: szlav
  • 2020. február 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, hogy tényleg rendesen beindul a szekér a Silent Hill-franchise körül. A pletykák szerint a már javában készülő két játék mellett egy új film is érkezik, amelyet a 2006-os Silent Hill-mozi direktora, Christophe Gans rendez majd.

A francia direktor egy hazai filmes magazinnak, az Allocinének adott interjút, melyben szó esett több videojátékos horrorfilm-adaptációról. Gans elárulta, hogy filmet rendez a Fatal Frame, avagy a Project Zero alapján, az eredeti felütést pedig nem szeretné túlzottan megbolygatni: a helyszín Japán lesz, feltehetően egy kísértetjárta házban zajlik majd a cselekmény oroszlánrésze. A második projektje talán ennél is izgalmasabb: ismét vászonra kerül Silent Hill, az atmoszféra és a helyszín pedig ismerős lesz minden rajongó számára. Egy amerikai kisvárosba látogatunk majd el, melyet romba döntött az eszement puritanizmus.

Christophe Gans rendezte a 2006-os Silent Hill-filmet, az úriember azonban elutasította a 2012-es Silent Hill: Kinyilatkoztatás ajánlatát, saját bevallása szerint pedig máig meg sem nézte azt. A franchise azonban némi pihenő után készen áll arra, hogy új életre kapjon (erről árulkodnak azok a pletykák is, amelyek két készülőben lévő játékról árulkodnak), ebben pedig a jelek szerint Gans is meglátta a potenciált.

12.
12.
FlexSteel
#11: :D :D :D Hát hogyne.
11.
11.
SLi
látszik hogy ellepték az oldalt a normie casual arcok-
a messze legjobb adaptáció a BloodRayne volt
10.
10.
Onion
SH film első rész jó volt. Második része borzasztó film volt. Ennek ellenére kíváncsian várom új SH filmet. Habár örülnék SH 4-dik rész lenne megfilmesítve.
9.
9.
FlexSteel
Én azért amellett sem mennék el, hogy film készül a Fatal Frame-ből. Nekem ez az infó teljesen új. Legalább annyirra várom, mint a következő Silent Hill filmet.
8.
8.
zsocc-nrg
Én is nagyon csíptem az első részt, remélem hogy konkrét folytatást kap és nem reboot lesz
7.
7.
kryszisz
#6: Én konkrétan 3x láttam, és még mindig nagyon szeretem, nagyon jó hangulat, király dizájn, és a megvalósítás is jó volt, pláne, hogy 2006-ot írtunk akkor.
6.
6.
FlexSteel
#4: Számomra pont a Silent Hill első része volt ilyen. Nagyon bizakodó vagyok a folytatást illetően. Legutóbb jött a hír, hogy a Konami két Silent Hill játékkal is elő akar állni, most pedig ez. Csak nem megjött az eszük? Eddig kellett szekrényben tartani az aranytojást tojó tyúkot?
5.
5.
Yanez
#4: A Mortal Kombat számomra ilyen volt.
4.
4.
Effecta
Van egyaltalan olyan jatek adaptacio, ami utan ugy csettintett az ember, hogy: Ez igen, ez odarakott?
3.
3.
kryszisz
#1: Szerintem, sőt, számomra A legjobb adaptáció máig, bár nincs is magasan a léc azóta sem. A 2-ről csak rosszat hallottam, az a mai napig kimaradt, de mivel ezt újra Gans rendezi, így tuti, hogy befizetek rá:)
1.
1.
azureknight0715
Ez jó hír. Az első silent hill máig szerintem az egyik legjobb adaptáció volt. Kíváncsi vagyok mit fog kihozni belőle. Bár a játèkban nem igen bízok a konami miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...