Animal Crossing - részletek a többjátékos módról

  • Írta: szlav
  • 2020. február 2.
  • Hír
Link másolása
Nincs már messze az Animal Crossing: New Horizons megjelenése, így itt az ideje, hogy többet is megtudjunk a játék multiplayeres funkcióiról. Akár nyolcan is éldegélhetünk egy szigeten, de akadnak majd megkötések.

Ahogy azt a széria rajongói már megszokhatták, az Animal Crossing legújabb darabja, a New Horizons is tartogat majd emlékezetes kalandokat, akár egyszerre több játékos számára is. Túl sok részletet ezidáig nem kaptunk arról, hogy pontosan hogyan zajlik majd a közös élet a szigeten, a Nintendo of America oldalán azonban az apró betűs információk között feltűnt néhány érdekesség.

Megtudhattuk például, hogy egy szigeten (és ezáltal egy konzolon) összesen nyolc különböző lakó élhet majd, ehhez azonban mindenkinek szüksége lesz saját felhasználói fiókra. A Switch limitációinak megfelelően azonban egy időben legfeljebb négy játékos tartózkodhat majd a közös szigeten, legalábbis ha a helyi többjátékos mód opcióját választjuk - online multiplayer esetén nyolcan flangálhatunk az antropomorf állatkák között.

Mindez nem hangzik rosszul, de akad némi üröm is az örömben. Az Animal Crossing korábbi epizódjaihoz hasonlóan ezúttal is kizárólag egyetlen egy szigeten verhetünk sátrat, ez a sziget pedig a felhasználói fiókunkhoz, illetve a Switch belső memóriájához van kötve.


Az Animal Crossing: New Horizons március 20-án érkezik Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...