Így lesz a Death Stranding valódi sétaszimulátor

  • Írta: szlav
  • 2020. február 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Death Stranding a tavalyi év talán legmegosztóbb játéka lett. A panaszkodók általában a játékmenetet kritizálták, ami jórészt sétálásból és hegymászásból állt. Allen Pan úgy döntött, hogy egy futópaddal átértelmezi a sétaszimulátor fogalmát.

Sok minden miatt lehet szeretni vagy éppen utálni a Death Strandinget, de ami leginkább megosztotta a játékosokat, az a végtelennek tűnő gyaloglás, ami Sam Bridgesre várt az Amerikát átívelő túra során. Bizonyos szempontból Hideo Kojima agymenése egy valódi sétaszimulátor volt, de persze mindig van olyan, aki még egy szinttel megfejelné az őrületet.

Itt jön a képbe Allen Pan, aki úgy döntött, hogy összeköti a kellemest a hasznossal, és az újévi fogadalmának eleget téve egy kis testmozgással váltja fel a Death Stranding ülve ellopott óráit. Fogott tehát egy futópadot, azt egy kis műszaki mágia segítségével összekötötte a DualShock-kontroller bal analóg karjával, hogy aztán a saját lábaival irányíthassa Sam Bridges lépteit. Az egész konstrukció persze alig több egy okosan kiagyalt poénnál, de az biztos, hogy mozgalmasabbá tette a Death Stranding csendesebb perceit.

Ha kimaradt volna a Death Stranding, akkor a játékról írt tesztünket itt olvashatjátok.

8.
8.
markoci555
A mozogva görnyedés talán egy fokkal jobb, mintha a székben, szóval kezdeményezésnek nem rossz, de amikor mosnter energiaitalt ivott, ott elvesztettem az egészet... Értékelem az átalakítást is, de röhejes hogy egy elromlott futópadon van az egész, és neked kell a lábaddal tolni
7.
7.
suresz
A balance-t valaki másnak kellett volna nyomatnia!
6.
6.
user101
Ez olyan, mint a művészfilmek. Ha nem állsz be bégetni a sorba akkor bunkó vagy és nem érted. 10 pont! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...