Íme, a Super Bowl fontosabb trailerei

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 3.
  • Cooltúra
Link másolása
A Super Bowl rendre döntögeti a televíziós nézettségi rekordokat, így nem csoda, ha a legnagyobb filmstúdiók újabbnál újabb előzetesekkel készülnek az esemény reklámokkal teli szünetére. Mutatjuk az idei legjobbakat.

A Quiet Place 2

Az új teaserben a John Krasinski által életre keltett Lee Abbott történetének előzményébe nézhetünk bele. Egészen pontosan azt a kort, amikor a vérszomjas fenevadak inváziója még éppen csak a kezdetét veszi, és még oly távolinak tűnnek a 2018-ban bemutatott posztapokaliptikus világ borzalmai.

Mulan

A Disney következő élőszereplős filmjének új kedvcsinálója kevés olyan jelenetet tartalmazott, amit a két korábbi trailerben (itt és itt nézhetitek vissza őket) ne láttunk volna már, de ha vevők vagyunk a középkori kínai hadviselésre, akkor nem érdemes kihagyni ezt sem. A premierre március 27-én számíthatunk.

F9

Han feltámadt, halleluja: a friss teaser mellé érdemes megnézni a pénteken kiadott hosszabb előzetest is, amely szerint a sorozat utolsó előttinek szánt felvonása május 22-én kerül mozikba.

Top Gun: Maverick

Ha fél percen át szeretnéd azt nézni, ahogy Tom Cruise arcizmai megfeszülnek a gravitációs erő hatása alatt, akkor van egy jó hírünk a számodra; az új teaserben pont ezt láthatod. A légicsatákra építkező legendás film új része június 26-tól lesz megtekinthető a mozikban, a legutóbbi trailert pedig az alábbi linken találjátok.

Black Widow

Természetesen a Marvel Univerzum sem maradhatott ki a Super Bowl reklámszünetéből, elsőként Scarlett Johansson lendült akcióba Black Widowként, amit élesben április 30-tól láthatunk majd a mozivásznon.

Minions 2

A 2015-ös Minions spin-off is megkapja a folytatását, melyben Gru fiatalkorát ismerhetjük meg közelebbről. A teljes trailer még a hét folyamán befut.

No Time To Die

A bulit természetesen mindenki kedvenc 007-es ügynöke sem hagyhatta ki, Daniel Craig újabb 30 másodpercet akciózik az új James Bond-teaserben.

Hunters

Az Amazon Prime kínálatából egy sorozat is helyet kapott a filmek között, melynek főszerepében Al Pacinót láthatjuk majd. A tízrészes első évad a hónap végén rajtol az Amazon kínálatában.

MCU-sorozatok a Disney+ kínálatában

Végül pedig egy igazi meglepetésként egy gyors montázs érkezett a Disney+ kínálatába érkező Marvel-sorozatokról, amelyben megmutatta magát a WandaVision, a The Falcon and the Winter Soldier és a Loki is.

2.
2.
strike19
James Bond előzetes tetszett legjobban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...