Szerdától a Fire Emblem Heroesra is előfizethetünk

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 3.
  • Hír
Link másolása
Habár a Mario Kart Tour előfizetéses monetizálása sokaknál leverte a biztosítékot, azóta a Nintendo újabb és újabb mobiljátékoknál vezeti be ezt a rendszert. A legutóbbi áldozat a Fire Emblem Heroes.

Újabb nintendós mobiljátékra fizethetünk majd elő opcionálisan, a Mario Kart Tour és az Animal Crossing: Pocket Camp után az (egyébként free-to-play) Fire Emblem Heroesnál is megjelenik szerdától az előfizetési lehetőség. A Feh Pass az új frissítés társaságában élesedik majd, és havi 9,49 dollárt fog kóstálni.

Ha úgy döntünk, benevezünk rá, minden hónapban két-két hőshöz kapunk exkluzív skint, illetve szinkronhangot, ezek a karakterek ráadásul erősebbek is lesznek ez idő alatt, miután minden statisztikájuk megnő két-két ponttal.

További érdekesség, hogy az előfizetők számára elérhetővé válik a Re-Act funkció is, amellyel visszaugorhatunk az előző körünk, illetve a már megkezdett körünk elejére, ha úgy ítéljük meg, hogy valamit nagyon rosszul csináltunk. A Re-Actet korlátlan számban elsüthetjük, cserébe viszont nem minden játékmódban használhatjuk.

Ezenkívül extra küldetéseknek örülhetünk, amelyek mindenféle értékes jutalommal várják majd a játékosokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...