DOOM Eternal - az első tíz perc

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 3.
  • Videó
Link másolása
Az IGN a februári hónapban a DOOM Eternalnak szenteli az IGN First rovatát, első körben pedig a játék első tíz percét mutatják meg nekünk egy gameplay videó segítségével. Ha nem féltek a spoilerektől, katt ide érte!

Az alábbi videó PC-n készült, 4K felbontásban és 60 fps mellett futtatható, szóval a minőségére abszolút nem lehet panasz. Ha ez sem lenne elég, a közelmúltban kifejezetten sok gameplay anyag látott napvilágot a játékból, ezeket erre találjátok.

A DOOM Eternal március 20-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Stadiára, később pedig Nintendo Switchre is befut.

10.
10.
Ps fanboy
#9: Szerencsére annyira azért nem gyorsították fel a tempót, hogy a kamerának nem legyen ideje elgyönyörködni a frissen szelt husi látványában és ez jó.
9.
9.
Nekem továbbra is bejön. Érződik rajta valami olyan "újítás", hogy inkább a klasszikus felé fordul. Elég hozzá kapásból ez a Quake 1-2-es atmoszféra hang. Azonnal az objective markert kikapcsolom, meg a kivégzéses fénylést is és normálon tuti neki állok. Aztán ha nem csak jól néz ki, hanem jó is lett, akkor megy hard-ra. Ha fél év, fél év. Ráérek a következő részig. Tetszik, hogy felgyorsították a kivégzéseket, így kevésbé akasztja meg a tempót.
8.
8.
herlius
#4: A 3-ast én is imádtam, csak egy idő után kezdett egy kicsit monoton lenni a túlzottan egyforma, sablonos pályák miatt. Viszont a klausztrofób hatás nagyon ütős volt benne. A 2016-os nekem egy kicsit csalódás volt, mert pont az a sötét, klausztrofób, nyomasztó hangulat hiányzott belőle, ami a 3-asban és a nagy elődökben is helyenként megvolt. Sokkal inkább érződött egy Painkiller + Quake Arena klónnak, mintsem Doom-nak. Ez az új rész viszont eddig ígéretesebbnek tűnik. Sokkal jobban érződik benne a (főleg a Doom 2-re jellemző) komor, gótikus hangulat és mintha kicsit több hangsúly lenne a taktikázáson és a feladatmegoldáson, mintsem a sima hentelésen.
7.
7.
kryszisz
#5: Uhh, nem tudom mit szívsz, de kérek én is belőle, hátha gyorsabban megy az idő melóhelyen:D
5.
5.
user101
Csak a wolfenstein és csak is az eredeti! Kicsit olyan szaga van, mint a mekis gyors-kajának... Előre csomagold doom életérzés, egy tömegcikk lett... Mindegy...
4.
4.
bitbandita
Kövezzetek meg, de nekem anno a Doom 3 nagyon bejött, én imádtam. Semmi köze nem volt az eredeti szellemiséghez, a gyors, klasszikus hengerelő játékot felváltotta a felfedezős, pda olvasós játékmenet lőszerspórolós, taktikusabb harcokkal, inkább volt egy túlélőjáték. A gyors, rush élményre számító játékosok nagy része érthető módon csalódott, de én imádtam. Egyetlen dolog volt amit utáltam, hogy elrakta a fegyvert amikor a elővette a zseblámpát, nem lehetett egyszerre használni a kettőt. Nem is tudom hogy gondolták, űrhajóval megyünk a Marsra, de a fegyverre applikálható fényforrás már meghaladta a mérnökök képességét. De mivel gyakorlatilag azonnal jött a mod ami ezt megoldja, így ez sem volt probléma. Én imádtam. Viszont ez baromi jól néz ki. A '16-os is egy állat volt, de az id-sek ezzel most nagyon odatették magukat. Alig várom, hogy kipróbáljam, pedig elsősorban rpg-kel játszok. De a Doom az Doom.
2.
2.
ollie92
Fasza, ez inkább ID, mint Bethesda. Már féltem, hogy esetleg fordítva lesz.
1.
1.
Ps fanboy
Két okból is szkeptikus voltam ezzel a játékkal, de a szkepticizmusom tíz perc alatt elszált. Egyszerűen olyan rohadt igényes, hogy tuti fogom tudni kihagyni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...