Frissítve: Remasterelik a The Wonderful 101-t

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A pletykáknak megfelelően ma Kickstarter-kampányt indított a PlatinumGames, a gyűjtés célja pedig az, hogy remasterelt formában térjen vissza az eredetileg Wii U-exkluzív The Wonderful 101. A Switch-portra már most összejött a pénz.

Régóta pletykáltak már arról, hogy visszatérhet az eredetileg Wii U-exkluzív The Wonderful 101, a napokban pedig az is felmerült, hogy a PlatinumGames egy Kickstarter-kampányt indítana a remasterelt kiadás elkészítésére. Nos, a hírek beigazolódtak, nem sokkal ezelőtt elrajtolt a gyűjtés a játék újrázására; a Platinum egy friss teaser oldala szerint négy bejelentésre készül a közeljövőben, ez közülük az első.

A készítők alsó hangon 50 ezer dollárt szerettek volna összekalapozni, de ez az összeg már nem sokkal a bejelentés után összejött, a cikk megírásának pillanatában 195 ezer dollárnál járunk. A kiinduló cél egyébként csak a Switch-portra vonatkozik, a PC-s változatra 250 ezer, a PS4-re pedig 500 ezer dollárra van szüksége a Platinumnak. Az esetleges Xbox One-os kiadásról nem esett szó, de a készítők további stretch goalokat is bejelenthetnek még, erre utal egyébként a kampány aloldala is.

A játékosok digitális és dobozos változatra is benevezhetnek adományozáskor, a Kickstarter-oldal 2020 áprilisára ígéri a megjelenést. Habár a Wii U-változatot a Nintendo adta ki, az új kiadásoknál maga a Platinum látja el ezeket a teendőket - a fejlesztőcsapat újabban gyakran hangoztatta, hogy belevágna a kiadói munkába.

Attól függően, hogy mennyi pénzt szánunk a kampányra, különböző extrák üthetik a markunkat, ezek közül a legviccesebb kétségkívül az, hogy a játék atyja, Hideki Kamiya letilt minket Twitteren. (Kamiya hírhedten sok játékost tilt le a közösségi oldalon, általában a hülye kérdésekért jár ez a jutalom.)

Azoknak, akik belenéznének a játékba, ajánljuk ezt a 2013-as Nintendo Directet, amely dedikáltan ezzel a címmel foglalkozik.

Update! Ez gyors volt, megvan a PC-s verzió is!

Update #2! Mostanra pedig a PS4-es is, sőt: a gyűjtés 1 millió dollárnál jár, amivel egy Time Attack játékmód is kerül a remasterbe. A következő stretch goal 1,5 milliónál várja a játékosokat, ha ez megvan, Luka's First Mission címmel egy vadonatúj oldalnézetes kalandot kapnak a Platinumtól.

1.
1.
Gykrizsi
Ezt a játékot 3x kezdtem el, de sosem értem a végére. Pedig nem rossz, csak pár óra alatt beleuntam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...