Apex Legends - ma rajtol a negyedik felvonás

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 4.
  • Letöltés
Link másolása
Új fegyverekkel, kibővített sztorival és a World's Edge pálya romba döntésével lép életbe a mai nap során az Apex Legends negyedik szezonja. Ki hitte volna, hogy veszélyes dolog a távoli bolygók bedarálása?

Az Apex Legends legújabb frissítése a Hammond Robotics vadonatúj Planet Harvester masinája köré épül, amelynek a nem várt hatásai egy sor tragikus, ámde annál izgalmasabb eseményhez vezettek. Mostantól például Capital Cityt egy méretes lávafolyó fogja keresztbe szakítani, de színre lép a bérgyilkos Revenant is.

Utóbbihoz korábban már kaptunk egy bemutatkozó videót, most viszont akcióban is megcsodálhatjuk a spéci képességeit. Az új hős képességeinek hála csapattársainkkal együtt egy szempillantás alatt füstté válhatunk, illetve valamilyen karba épített gránátvetőre is számíthatunk.

Természetesen a többi hős sem marad új fegyver nélkül, egy tölthető mesterlövészpuska került a kilátásba, de emellett még az új Battle Pass is rengeteg érdekességet fog tartogatni. Az Apex Legends újdonságai a hivatalos bejelentés szerint a mai nap során rajtolnak el.

4.
4.
JohnSpartan
#3: Vagy nem is létezik a stat... :D
3.
3.
Darksiders84
Sanyikatarzan nem küldte a 470x win képet hiába ígérte. Biztos csak elfelejtette.
2.
2.
JohnSpartan
#1: 7-től lehet tőlteni? Amire azt copyzza... lesz vagy 8 óra. Nah mind1 ma biztos ki lesz próbálva haverokkal, majd váltogatjuk az új karaktert.
1.
1.
Darksiders84
Este 7- től de mire lejön meg amúgyis rengetegen lesznek régebbről is és persze mindenki az új hőssel akar ezért ez inkább holnapra csúszik nyugiba részemről legalábbis.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...