Apex Legends - színre lépett Revenant

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 31.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten rajtol el az Apex Legends negyedik szezonja, ami nem csak az első születésnap miatt lesz emlékezetes, hanem azért is, mert a Respawn Entertainment elég nagyot csavart az elmúlt napok bejelentésein.

Múlt héten hivatalosan is bemutatkozott a napokon belül első születésnapját ünneplő Apex Legends negyedik szezonja. A fejlesztői kérdezz-felelek során a következő hősről, Forge-ról is lehullt a lepel, ami teljesen egybevágott a korábbi pletykákkal.

Aztán pár napja kijött egy, az Overwatch rövidfilmjeinek a sémáját követő új kedvcsináló a negyedik szezonhoz, amiben a Respawn Entertainment húzott egy váratlant. Egy másik, szintén sokat pletykált hőst is bemutattak, aki nemes egyszerűséggel kivégezte a korábban bemutatott Forge-ot.

Továbbra is rejtély, hogy akkor most egy vagy két új hőssel bővül-e a negyedik évad során a játék, az viszont biztos, hogy a bérgyilkos Revenant ott lesz a választható karakterek között. A negyedik szezon utolsó előzetese rá és a történetére koncentrál.

22.
22.
Darksiders84
#17: Nem jött eddig a kép
21.
21.
Darksiders84
#18: Ja bizony amúgy nekem 11 a max / meccs
19.
19.
No_Ozi
Kár, higy ennek a tarilernek semmi köze a játékhoz. Nagyin király, elnéztem Volna még! Johetne egy ilyen játék, vagy sorozat
18.
18.
sanyikatarzan
#16: Erőltetni kell sajnos, ez így va. A 20 kill badge meg álom marad, szerintem a mostani pályán lehetetlen összehozni, főleg mióta a sbmm on
17.
17.
sanyikatarzan
#15: PÉCÉ! melóból nehezen dobok képet, de otthonról küldök, privátban természetesen.
16.
16.
JohnSpartan
Az szép! Én sokat váltogatom a játékokat valsz. ezért nincs ennyi win de ez is olyan játék hogy erőltetni kell és akkor jőnnek a win-ek.

Valakinek amúgy meg van a 20 kill/ round achi? :D Kicsit lehetetlennek érzem összehozni... 8 kill/ round azt hiszrm a legjobb amit ki tudtam sajtolni magamból.
15.
15.
Darksiders84
#10: Min játszol dobsz egy win képet?
14.
14.
sanyikatarzan
#12: Igen, egy ideje mással egyáltalán nem
13.
13.
Darksiders84
#10: Az rengeteg még 200 valahánynál többet nem is láttam.
12.
12.
Darksiders84
#10: Ó bmeg azért az már durva! Van sok időd gondolom mással nem is nagyon szoktál.
11.
11.
Darksiders84
#9: Én 1 hónapot kihagytam S3-ba karácsonytól Xbox pörgött de visszatértem és 80+ a win legfőképp idegenekkel .
10.
10.
sanyikatarzan
Only random emberekkel 470x winem van ebben a szezonban. Várom a következő szezont bár kezdek kiégni. Egyébként ilyen trógerekkel kurva nehéz, körülbelül minden 10. meccsnek van értelme, mert ilyen tehetségtelen balfaszokat mint apexben van, nem láttam még.
9.
9.
JohnSpartan
#8: Hmmm... kb 10-12. Nem tudom pontosan. S2-ben jóval több volt mert többet pörgött a game. Most a GT-t többet nyomjuk, de azért 2 naponta előkerül így is úgy is az Apex.
8.
8.
Darksiders84
#7: Ja nagyából de azért lehet menni idegenekkel is jókat. Hány wined van most S3-ba?
7.
7.
JohnSpartan
#6: Jah jah! :)
De ez is olyan hogy csak akkor jó ha megvagytok 3an rá. Ha már 2en vagytok akkor is lehet nyerni viszont ha máshova ugrik a 3. egyén akkor màr nehéz végigvinni. Ha egyedül vagy akkor meg csak kövesd a csapattársakat akiket dobott a gép.
6.
6.
Darksiders84
#5: Szóval egy kicsit te is rácsavaródtál?
5.
5.
JohnSpartan
#4: A jàtékot a maga nemében nagyon is jónak tartom. Annó mikor kijött még ugy is hogy ingyenes teljesen hidegen hagyott. De megváltozott a véleményem vele kapcsolatban olyannyira hogy a legjobb BR jàtéknak tartom a felhozatalból. Pőrgős, jó fegyverekkel, korrekt lootrendszerrel, ötletes és használható karakterekkel és nagyon ritka a bug. Még a battlepasst is megvettem mert ha kipörgeted akkor kapsz annyi aranyat hogy a következőt abból megvedd.
4.
4.
godach
Engem a játék nem érdekel, viszont ezt a vidit 2x néztem meg egymás után. Eszméletlen.
3.
3.
Darksiders84
#1: Ja elég brutàl nem megszokott a játékban. Elvileg hétvégén még lesz videó Battle Pass és az új fegyverről.
1.
1.
JohnSpartan
Elég epic-nek tűnik, de majd meglájuk élesben mit tud 100-on.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...