Frissítve: Ismét bővül az Xbox Game Pass kínálata

  • Írta: szlav
  • 2020. február 5.
  • Akció
Link másolása
Ebben a hónapban sem maradnak újdonság nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. A szolgáltatás konzolos változata három új címmel bővül: kapunk egy nagyszerű JRPG-t, egy kooperatív lövöldét és egy négyfős puzzle-játékot.

Új hónap, új címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata. Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy milyen újdonságokra számíthatnak majd azok, akik a szolgáltatás PC-s változatára fizettek elő, a konzolos könyvtár azonban három címmel gyarapodik, panaszra pedig nem lesz majd okunk.

Holnap, azaz február 6-án az elmúlt évek egyik legkiválóbb nyílt világú JRPG-je, a Final Fantasy XV érkezik majd, de ugyanekkor ellátogathatunk az alternatív 80-as évekbe is, hogy szétrúgjunk pár nácit a Blazkowicz-nővérek oldalán, hála a Wolfenstein: Youngbloodnak. A listát február 13-án a Death Squared zárja majd - ebben a négyfős puzzle játékban apró színes kockarobotokat irányíthatunk, a túléléshez pedig elkerülhetetlen lesz a kommunikáció és a kooperáció.

Update! A PC-s lista is megérkezett: a Final Fantasy XV és a Wolfenstein: Youngblood nekik is jár, a Death Squared helyett azonban egy 2D-s akció-platformer, a Death's Gambit bővíti a könyvtárat.

4.
4.
FF15. Hát jó darabig kellett magam győzködnöm, hogy kipróbáljam, de megtettem (ingyenes változat). Egy talán 10 órát bele is tettem és nem mondanám egy nagyon rossz játéknak, de utána elengedtem, főleg úgy, hogy nem vásárolt verzió volt. Jó dolog, hogy bekerül windows-ba, még lehet, hogy valamikor rányomok és ha másodszorra is felkelti az érdeklődésem, akkor egy menés erejéig bejöhet.
3.
3.
szlav
#1: Pótolva, köszi!:)
1.
1.
davidragon
De, a PC-ről is van hír! ;)
A Final Fantasy és a Wolfenstein jön PC-re is + Death’s Gambit.

https://twitter.com/XboxGamePassPC/status/1225064376861724674?s=19
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...