Tölthetjük az Epic Games Store ingyenes társasait

  • Írta: szlav
  • 2020. február 6.
  • Akció
Link másolása
Megérkeztek az Epic Games Store e heti ajándékai, így mától zsebre vághatjuk a Carcassonne és a Ticket to Ride digitális feldolgozásait. A két társas érkezése mellett lehullott a lepel a jövő heti játékokról is - nem lesz okunk a panaszra.

Az Epic Games Store továbbra is heti szinten szállítja az ingyenes videojátékokat, és ahogy azt az előző etap során megtudhattuk, erre a hétre három társasjátékkal készültek az Asmodee Digital jóvoltából.

Érdemes megemlíteni azonban, hogy azóta némileg változott a helyzet: a Carcassonne és a Ticket to Ride digitális változatait az eredeti terveknek megfelelően szabadon zsebre vághatjuk, a grátiszjátékok triójából azonban kivonták a Pandemicet - meg tudjuk érteni a döntést, hiszen a járványszimulátor ingyen osztogatása a jelenlegi helyzetben valószínűleg kicsapta volna a jó ízlés határait.

Cserébe viszont elképesztően erős felhozatallal készül az Epic a jövő héten: legközelebb a Warhorse Studios nagyszerű szerepjátéka, a Kingdome Come: Deliverance és annak összes DLC-je, valamint a Team Colorblind beat 'em upja, az Aztez kerül terítékre.

7.
7.
crytek
#5: Mivel ingyen lesz leszeded belenézel. Rögtön az elején kiderül a harcnál hogy tudod-e használni vagy sem...

Amúgy azért kell figyelni benne pár dologra ami pl egy skyrim, gothic ,witcher stb másban nincsen. Pl az is számít ha koszos ruhába vagy. Mindig kell legyen nálad váltás tiszta ruha vagy kimosod magadnak egy dézsánál vagy fürdőházba kell menned tisztítani 10 ezüst / alkalom.

Rattay mellett a fegyvermesterrel addig kell gyakorolni, amíg az erő, ügyesség, kardvívás, védekezés 10 fölé megy. Amíg ez nincs meg, el sem érdemes kezdeni kalandozni...

Akkor az se mindegy milyen ellenféltípus ellen mivel mész. Pl Nehézpáncélos emberek ellen nem igen jó a kard hanem mace,blunt fegyverek a jók. De ezt majd kitapasztalod vagy már te is feladod a legleején ,mert nem tudod megszokni a harcot
6.
6.
adamsfamily
#5: Elég összetett játék és kicsit eltér a megszokott szerepjátékoktól.Ebben ha elér valamelyik stat egy szintet és meg van az ajánlott szint egy fegyverhez,akkor érdemes a gyengébbet használni,mert hiába üti meg a mércét a karakter,nem tudja hatékonyan használni.Enni kell,aludni,fürdeni,megjavíttatni a felszerelést.Elég sok időt beleöltem,pedig engem könnyű elveszteni ha egy játék nagyon lassú,ez nem annyira az.Pár órát kell suttyóskodni az elején.Viszont a harc elég nehéz.Itt nem az van,mint egy Skyrimban,hogy bedarálsz egy fél sereget.3 páncélozott ellenfél,nagyjából a biztos halál.
5.
5.
Chrysh
Én egy pár szót szeretnék hallani a Kingdom Come-ról, hogy pl. milyen a sztori, meg úgy a játékmenet mennyire izgalmas, mert én állandóan attól félek, hogy annyira valódi középkor szimulátor, hogy elmegy a kedvem tőle, mert megtudom, hogy 40 órákat kell még semmirekellő parasztként tosznom a rezet.
1.
1.
Én is megértem, hogy kivonták a Pandemic-et, hiszen a neten most a Plague Inc. szalad nagyot és annyi a kulcs hozzá, mint a Mortal 11-hez Kombat pack-el. Azt nem tudták megfizetni, ez meg gáz lett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...