Korai hozzáférésű lesz a Curse of the Dead Gods

  • Írta: gorien
  • 2020. február 7.
  • Korai verzió
Link másolása
A Masters of Anima készítőinek legújabb játéka egy izometrikus nézetű roguelike lesz, amelyben a számtalan veszéllyel szemben bűvös ereklyék segíthetnek. Az újabb hatalmaknak azonban mindig megvan az ára.

A Masters of Animát és a Space Runt is megalkotó Passtech Games összefogott a Focus Home Interactive-val, hogy elkészítsék legújabb játékukat, a Curse of the Dead Godsot. Ugyan még messze nincs kész, de a fejlesztők szerint a végső produktumba tervezett tartalmaknak csak a harmada hiányzik már, úgyhogy early accessbe léptetik a játékot.

A Curse of the Dead Gods a Masters of Animához képest más látványvilággal készült, ami engem kissé a Darkest Dungeonsre emlékeztet, talán a téma miatt is. A játékosnak egy ősi templom legmélyére kell eljutnia ebben az izometrikus roguelike játékban, és útközben akcióból sem lesz hiány. Változatos élőhalott és elátkozott ellenfeleken kell átvágnunk magunkat. Mi magunk is elátkozottá válhatunk: új erőket különböző misztikus ereklyék biztosíthatnak nekünk, de idővel meg kell fizetnünk ezeknek az árát.

A Curse of the Dead Gods március 3-tól lesz elérhető a Steamen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...