Curse of the Dead Gods PC, PS4, SW, XBOXONE

Akciódús roguelike, amiben egy ősi templom mélyére ereszkedünk. Misztikus ereklyék adhatnak új képességeket, de lassan meg is rontanak.
Típus:

Találkozik a Curse of the Dead Gods és a Dead Cells

Két izgalmas indie roguelike áll össze egy crossover erejéig: ez lesz a Curse of the Dead Cells update. A Curse of the Dead Gods sötét templomaiban a Dead Cells fegyvereit és elátkozott ládáit láthatjuk viszont.

Curse of the Dead Gods teszt

Ezer kalandfilmből tudjuk már, hogy ősi templomokba alászállni nem veszélytelen vállalkozás. A Curse of the Dead Godsban mégis pontosan ezt tesszük – a kazamatákban sok kincs és annál is több halál vár ránk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A múltheti szárazság után éppen ideje volt, hogy február utolsó napjaira egy kicsit megenyhüljön az ilyenkor megszokott uborkaszezon. Lássuk, hogy milyen játékok mellett köszönthetjük a tavaszt!

Áttekintő előzetesen a Curse of the Dead Gods

Nyakunkon már a Curse of the Dead Gods megjelenése, ezért a fejlesztők egy áttekintő előzetesben mutatják be nekünk aprólékosan, miről szól és hogyan működik a legújabb roguelike akciójáték.

A Curse of the Dead Gods elhagyja az early accesst

Majd' egyévnyi korai hozzáférés után a Passtech csapata úgy látja, elkészült legújabb játékuk, a Curse of the Dead Gods. A hamarosan megjelenő izometrikus roguelike-ban egy elátkozott templom termeit és kincseit kell felfedeznünk.

Curse of the Dead Gods próbakör

"Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!" De ha egy azték kincsekkel megpakolt katakomba felfedezése és kifosztása a tét, akkor egy sokat látott, harcedzett felfedező biztosan nem futamodik meg a bejárat előtt.

Curse of the Dead Gods - indul az Early Access

A Masters of Anime készítőinek vadonatúj izometrikus roguelike-játéka mostantól elérhető a Steam korai hozzáférésű kínálatában. A rajt örömére pedig még egy friss előzetest is kaptunk az ősi templomok mélyéről.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a március, és vele együtt néhány új játék is érkezett. A héten uralkodóvá, seprűlovassá és nyomozóvá is válhatunk, míg Nintendo Switchen újra elmerülhetünk a Pokémon Mystery Dungeon világában.

Korai hozzáférésű lesz a Curse of the Dead Gods

A Masters of Anima készítőinek legújabb játéka egy izometrikus nézetű roguelike lesz, amelyben a számtalan veszéllyel szemben bűvös ereklyék segíthetnek. Az újabb hatalmaknak azonban mindig megvan az ára.