PlayStation 4-re is megjelenik a Below

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan a PlayStation 4-tulajdonosok szerencsét próbálhatnak a Below rejtélyes szigetén, a Capybara Games ugyanis a Sony konzoljára is elhozza a roguelike-játékot. Érkezik egy új frissítés is mellé, ezzel kicsit könnyebb lesz az élmény.

A Below első körben a vizuális stílusával lopta be magát a játékosok szívébe, később viszont inkább azzal vált emlékezetessé, hogy lehetetlenül sokáig készült: a játékot még 2013-as E3-on jelentették be, végül azonban csak 2018 végén jelent meg PC-re és Xbox One-ra. A mostani bejelentés szerint a PlayStation 4-es kiadásra már nem kell ennyit várni, a Capybara Games tavaszra ígéri a port premierjét.

A PlayStation 4-es változattal párhuzamosan érkezik a játékba, és minden platformon elérhető lesz az Explore mód, amely megkönnyíti valamelyest a roguelike túlélőjátékot. Ha ebben a módban játszunk, a túlélésnél nem számít többé az éhség és a szomjúság, továbbá kevésbé leszünk sérülékenyek: instant halál már nincs, és a sebzések is csak lassan apasztják az életerőnket, így könnyebben tudunk regenerálódni. Továbbá végleges halál sincs, ha feldobtuk a talpunkat, a legutóbbi máglyától folytathatjuk a játékot.

A klasszikus Survive mód természetesen továbbra is elérhető marad.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...