Frostpunkkal erősít a Humble Choice

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 8.
  • Akció
Link másolása
Megérkezett a Humble Choice februári felhozatala, melyben a főszerepet ezúttal a 11 bit studios fagyos stratégiai játéka kapta, de azért bőven akad még mellette más érdekes cím is, ami miatt érdemes lecsapni az ajánlatra.

A Frostpunk mellé kapunk egy DLC-t is, ám sajnos nem a vadonatúj The Last Autumn zöldellő világát, hanem a The Rifts című kiegészítőt, ami csupán pár létrával próbálja feltörni picit a fagyott vizet. 

Emellett még mienk lehet a programozásra épülő Shenzen I/O puzzle-játék, az Okami HD, illetve izometrikus kalandok várnak ránk a Pathfinder: Kingmaker - Explorer Editionben is.

Persze kisebb indie címekből sem lesz hiány, a Book of Demons, a Cryofall, az Eliza, a Project Warlock, a The HEx, a Warstone TD, az Underhero és a Night Call fog gondoskodni arról, hogy mindenki megtalálja a maga kedvencét a sokszínű kínálatból.

Az árazás pedig a bevett módszer szerint alakul; a Premium-előfizetők 20 dollárért kilenc játékot választhatnak maguknak, míg a Basic-előfizetők 15 dollárért három címmel gazdagodhatnak. Persze a legszerencsésebb eset az, ha megőriztük korábbi Humble Monthly-előfizetésünket, ebben az esetben ugyanis 12 dollárért tíz alkotást is választhatunk.

3.
3.
hedzsooo
Végre, Frospunk is fillérekért végre bezsebelve, neki is kezdek a héten! :)
2.
2.
adamsfamily
#1: Szerintem is.Remélem a következő hónap kárpótol majd.Az Okami és a Frostpunk nem rossz,de a tübbi egy lyukas garast sem ér.
1.
1.
crytek
Eddigi leggyengébb havi csomag december óta. De legalább másokat érdekelt és ez kifizetődő. Csojsz is jorsz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...