The Division 2 - visszatérés New Yorkba

  • Írta: szlav
  • 2020. február 12.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő hónapban új expanziót kap a The Division 2, a helyszín pedig ismerős lesz: a Warlords of New York a Nagy Almába, azon belül is a hurrikán sújtotta Manhattanbe kalauzol vissza bennünket.

Új fejezet nyílik a The Division 2 történetében: az utóbbi időben Washington környékén tevékenykedő ügynökök a keleti partra látogatnak, hogy ismét rendet tegyenek New York városában. A fejlesztők abszolút élethűen és méretarányosan modellezték le Manhattan déli részét, így sok ismerős helyszínen megfordulhatunk majd, ezek azonban tartogatnak majd pár meglepetést, hiszen a játék története szerint a várost elképesztő természeti csapás érte, az utcákat teljesen felforgatta egy hurrikán.

A Warlords of New York névre hallgató kiegészítőcsomag hozza az elvártakat: új fegyvereket, felszereléseket és különleges képességeket kapunk, a maximális szinthatár 30-ról 40-re emelkedik, és kapunk egy új raidet is, a Fundryt, amely különlegessége, hogy a jelenlegi 30-as és a jövőbeli 40-es szinthatáron is részt vehetünk majd rajta. A Massive Entertainment ígéretei szerint olyan különleges, kifinomult bossharcokra számíthatunk itt, amilyenre eddig még sosem volt példa.

Meglepő újdonság, hogy némi változáson esik át a The Division 2 így is eléggé sokrétű végjátéka. Az eddig megismert tevékenységek nem változnak, csupán kibővülnek, a tartalmi újdonságokat azonban mostantól szezonokra bontva kapjuk majd. Ezek a szezonok három hónapot ölelnek majd fel, és mindegyik hoz magával egy-egy új minikampányt, amelyek során különféle főellenfeleket ismerhetünk majd meg - őket a szezonális embervadászat keretei között tehetjük majd el láb alól, ezért cserébe pedig egyedi jutalmak üthetik a markunkat. Visszatérnek emellett a globális, időszakos események is, valamint kapunk egy ligarendszert, amely trükkös kihívásokkal fűszerezi meg a maximalisták mindennapjait.

A Warlords of New York március 3-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Stadiára valamivel később fut be a kiegészítő.

15.
15.
elgeri
Hoppá! Köszi a pontos értelmezést :(
Nekem is nagyon tetszik, de mivel én nagyon le vagyok maradva, meg tudom várni, amig jól le nem akciózzák!
14.
14.
mojohnny
#12: Kicsit utána olvastam a neten, hogy mit lehet tudni arról, hogy fizetős lesz-e és azt találtam, hogy sajnos az lesz. :(
Amit Te találtál, elgeri, az arról szól, hogy a nyolcadik, ingyenes frissítéssel fog megjelenni március 3.-án a dlc. Vagyis a frissítés lesz ingyenes, nem a dlc. :(
Erről szól az a cikk is, ami a Forbes magazin honlapján jelent meg, és arról ír a csávókám, hogy érkezik a fizetős dlc és vége van az ingyenes, első éves időszaknak.

"The Division 2 will be rolling out a huge, paid expansion called Warlords of New York, a break from both its free content model in year one, and also from its Washington DC setting, returning players to the original city from the first game." (https://www.forbes.com/sites/paultassi/2020/02/11/the-division-2-reveals-massive-paid-warlords-of-new-york-expansion/#2463d224c554)

Tehát sajnos fizetnünk kell. :(
13.
13.
mojohnny
#12: Köszi az infót, akkor jól benéztem ezt a 30 eurós árat! :D
De akkor viszont én sem értem, hogy mi a fenéért kérnek el ennyi pénzt? :S
Így viszont meglephetem magam más játékkal a születésnapomra. :)
12.
12.
elgeri
#11: Ok, ezt találtam a hivatalos oldalán:
"Warlords of New York expansion will be accompanied with the FREE Title Update 8 for all The Division 2 players on March 3rd."

Akkor viszont nem értem miért árulnak most olyan verziót a game-ből, aminek ez a borítója és drágább. Ez csak egy sima early access? Na mindegy :)
11.
11.
elgeri
Ez most akkore fizetős? Nem úgy volt, hogy a The Division 2-höz nem fog jönni fizetős kiegészítő? Max annyi, hogy aki fizet egy új dlc-ért, az előbb játszhatja?
Szóval ez most akkor teljesen fizetős, vagy csak annak, aki türelmetlen, de pár hét múlva mindenki megkapja, akinek megvan az alap játék?
10.
10.
mojohnny
Bárki bármit mond, nekem eddig tetszik a dlc. Tudom, hogy megint NY a helyszín, tudom, hogy megint hamar repetitívvé fog válni (bár hátha erre most jobban oda fog figyelni az Ubi), de szerintem mindenképp becsülendő a részükről, hogy nem hagyják magára a játékot. Engem nagyon meglepett, mert egyáltalán nem számítottam rá, hogy lesz új dlc, teljesen titokban csinálták. Viszont az, hogy 30 euró az ára, háátt, azt már én is meredeknek tartom egy kicsit, de remélhetőleg nem kell csalódni. Még jó, hogy közeleg a születésnapom, lesz mit kérni. :)
7.
7.
CitromH
#6: Az újdonság varázsa elmúlt? Lehet. Viszont ne felejtsük el, hogy a multiplayer tart életben egy játékot hosszú ideig. KIZÁRÓLAG a multiplayer. A shooter kategóriában pedig a pvp jelenti a multiplayert. A division 2 nagyon gyenge lett ebből a szempontból. A cooperatív repetatív hentelés nem kielégítő és hamar kifújt. A DZ, ami naggyá tette az első részt egyszerűen nem létezik a második részben. Az összes ismerősöm, akikkel rengeteget játszottam az első részben mind aktív volt amikor a második rész megjelent. Én mindenki szép lassan lekoccolt, amikor rájöttünk, hogy a DZ szart sem ér.
6.
6.
kryszisz
#5: Szerintem az első részben sem nagyon volt ennyi idő után tartalom, még a teljes packal együtt sem, pedig azért toltak bele kontentet később rendesen. A szettek összeszedése tényleg nehézkes kissé, és nincs is olyan markáns különbség közöttük, mint az első részben, ezt aláírom. Igen, a DLC New York, de én az alapjátékról beszéltem, mert a legtöbben Washington miatt nyavajognak, ami számomra felfoghatatlan, semmivel sem rosszabb helyszín. Összességében nekem is jobban tetszett az első rész (a téli setting egyedül ebben a játékban jött be szerintem, mert amúgy nem a szívem csücske az évszak), de ez nem feltétlenül azért van, mert a 2 rosszabb lenne, pusztán elmúlt az újdonság varázsa.
5.
5.
Hanoi
#4: 150-200 óra játék után nincs "tartalom", a szettek, builtek nehézkesek, sok differencia nincs köztük. A dz használhatatlan, van egy két valamire való raid, de 8 főt nem lehet összeszedni, random csapat kilőve. A hetente újuló invaded talán leköt de az is tidalbasinnel végződik, marad a folyamatos bounty.
"Az meg szerintem a minimum, hogy egy teljes értékű folytatás ne újrahasznosított settingre és helyszínre épüljön." az első rész, New York, Manhattan. Erre jött első dlcnek warlords of New York címmel, szintén manhattani helyszínnel... Ez mi ha nem újrahasznosítás.
4.
4.
kryszisz
#3: És miért is van elbaltázva az alapkoncepció? Semmivel sem rosszabb, mint az 1. rész, és bőven több tartalommal debütált, mint az a megjelenésekor. Az meg szerintem a minimum, hogy egy teljes értékű folytatás ne újrahasznosított settingre és helyszínre épüljön.
3.
3.
Hanoi
Inkább olyan ez mint a halottnak a csók, ha az alapkoncepciót elbaltázták, azt egy nosztalgiafaktor elérésével nem tudják feléleszteni.
Annak ellenére, meg van az 1 és a 2 is. De megvárom vele az első teszteket, majd leárazáskor talán...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...