Elindult a Pokémon Home

  • Írta: gorien
  • 2020. február 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Pokémon Home segítségével a legfrissebb Pokémon-játékok között mozgathatjuk majd a pokémonjainkat. Sok kritika érte a Sword & Shieldet azért, mert nincs benne elég zsebszörny: a Home-nak hála ez többé nem lesz probléma.

A Pokémon Home egy előfizetéses alkalmazás, amely mostantól elérhető Nintendo Switchen, Androidon és iOS-en is. Az app lényege igen egyszerű, ennek segítségével a különböző Pokémon-játékaid között mozgathatod a pokémonjaidat. Ez a lehetőség a két Pokémon: Let’s Go-játékra és a Pokémon Sword & Shieldre vonatkozik jelenleg, idővel azonban jön a Pokémon Góval való összeköttetés is, valamint a Home-hoz hasonló Pokémon Bank alkalmazás is elérhető.

Két dologra érdemes figyelni. Az egyik, hogy nem minden áttöltés kétirányú, csupán a Sword & Shield és a Home között lehet oda-vissza pakolászgatni a pokémonokat, a többiből egyirányú a dolog. A másik: habár a játéknak van ingyenes változata, a korlátlan tartalmakért bizony fizetni kell – az előfizetői díj 15 font vagy 17 dollár is lehet egy évre.

Az új felhasználóknak persze azonnal kedveskednek is. Egy ingyenes Pikachu jár a bejelentkezésért a konzolos változatban, a mobilos verzióban pedig az egyik klasszikus kezdőlényt választhatjuk ki. Mindegy, hogy Bulbasaurra, Squirtle-re vagy Charmanderre esik a választásod, mindegyikük rendelkezik egy rejtett képességgel, amit eddig még nem láthattál játékban. Aztán pedig magaddal viheted a Sword & Shieldbe, amelynek a Home segítségével drasztikusan kibővülhet a népessége.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...