Új Rainbow Six: Siege-operátorok a láthatáron

  • Írta: gorien
  • 2020. február 16.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft bejelentette a Rainbow Six: Siege legújabb update-jét, amely két operátort és egy pálya-reworköt tartalmaz. Oryx faltörőkosként érkezik a játékba, míg Iana a sokkal finomabb eszközök híve.

Az idei Six Invitational alatt a Ubisoft lerántotta a leplet a Rainbow Six: Siege Year 5-ját elindító update-jéről, amely az Operation Void Edge nevet viseli. Ahogy a korábbi update-ek, úgy ez is tartalmaz két vadonatúj operátort (egy védekezőt és egy támadót), valamint az egyik pálya újradolgozását. A bejelentéssel együtt egy, az újdonságokat bemutató videó is érkezett.

A védekező operátor neve Oryx, aki igazi kemény legény. Neki új kütyüre sincs szüksége, a teste a fegyvere – Remah Dash képességével könnyűszerkezetű falakon és más operátorokon is átgázol. A buldózererő kecsességgel párosul, Oryx az operátorok egyik legakrobatikusabbja.

A támadó operátor Iana erő helyett technikával harcol: a Gemini Replicator segítségével egy tökéletes holografikus hasonmást hoz létre, amit a játékos távolról irányíthat. Felderítésre és az ellenfél megtévesztésére egyaránt alkalmas.

A reworkölt pálya ezúttal az Oregon. Eget rengető változtatásra nem kell számolni, inkább sok kisebbre: a vizuális javításon kívül hozzáadtak vagy épp töröltek átjárókat, bejáratokat, és sokkal több könnyűszerkezetes fallal látták el, ha már Oryx innentől a játékosok rendelkezésére áll.

10.
10.
adamsfamily
#4: Most kezdődik majd az 5. év első szezonja.
6.
6.
McDuff
Nekem a tavalyi CoD kilökte. De nem csak nekem, kvázi mindenkinek a bandában akikkel pedig már évek óta toltuk. Mindig változtatnak rajta vmit, de vhogy soha nem ott ahol előnyére válna, szokhatsz bele újra, belefáradtam már, szétcseszik teljesen.
És akkor még elkezdenek minket előre ijesztegetni, hogy Lesiont is átszabják, mert MOST jöttek rá, hogy áttetsző a csapdája és sebez? Wáóóó, azta, nem mondod? Ez a lényege...
Na meg persze ismétlődő operátorokra meg ezer éve meglévő pályák reworkjére arra is van idő.
1.
1.
JohnSpartan
Nah ezt nevezem mélypontnak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...