Parkolópályán a Call of Duty-mozi

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy néz ki, egyhamar nem fog elkészülni a Call of Duty filmváltozata, az adaptáció rendezője legalábbis arról számolt be, hogy egyelőre parkolópályára került a projekt az Activisionnél.

Habár arról nincs szó, hogy lelőtték volna, egyelőre nem prioritás az Activision számára a Call of Duty-mozi. Erről az adaptáció rendezője, Stefano Sollima (Sicario: Day of Soldado) számolt be a BadTaste-nek adott interjújában, aki azt is megjegyezte, hogy addig került parkolópályára a projekt, amíg az érintettek eldöntik, hogyan haladjanak tovább vele.

Sollima szerint ebben semmi rendkívüli nincsen, Hollywoodban sokáig eltarthat, míg sikerül tető alá hozni egy filmet. Ő a maga részéről megtette, amit lehetett, hiszen a Jokert is jegyző Scott Silver közreműködésével megírták a forgatókönyvet. Az Activision nem kommentálta a fenti információkat.

Az adaptáció egyébként a kiadó filmes részlege, az Activision Blizzard Studios felügyelete alatt készül. A cég két vezetője, Stacey Sher és Nick van Dyk korábban arról beszéltek, hogy komplett univerzumot szentelnének a Call of Duty-filmeknek, és már több forgatókönyv is készült a sorozathoz. Ezek között van, amelyik inkább a Black Ops-játékokra, valamelyik pedig a Modern Warfare-epizódokra hasonlít.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...