New World - veszélyes Aeternum új világa

  • Írta: szlav
  • 2020. február 17.
  • Videó
Link másolása
Néhány hónapon belül elkészül az Amazon Games saját MMORPG-je, a New World, a fejlesztők pedig most újabb betekintést engednek Aeternum veszélyekkel teli világába. Lássuk, hogy miféle ellenfelek várnak ránk!

Májusban végre mindnyájan megtudhatjuk, hogy milyen MMO-val rukkolt elő az Amazon saját fejlesztőstúdiója. A sokat emlegetett New World jelenleg alfastádiumban üzemel, májusban azonban eljön a hivatalos premier napja. A játék alkotói egy fejlesztői naplósorozattal készítik az érdeklődőket a nagy kalandra, melynek legújabb epizódjában Aeternum rosszakaró erőktől hemzsegő világa a beszédtéma.

Rengeteg veszélyt rejteget ez a szép új világ, azt pedig elkönyvelhetjük, hogy egyedül, egy partra vetett 17. századi felfedező bőrében nem sokra megyünk majd - szükségünk lesz a többi játékos segítségére. A környéket egy iszonyatos erő, az úgynevezett Corrupted tartja a markában, amely nem teszi majd könnyűvé azt, hogy szilárdan megvessük a lábunkat a vidéken.

Ezen felül pedig három ellenséges csoporttal találkozhatunk majd. A Lost elveszett, lelküktől megfosztott élőholtjai a sötétben ólálkodnak, az Angry Earth természeti mágiától fűtött lényei pedig visszaszerzik mindazt, ami a Földanyát illeti. Ezen felül találkozhatunk majd az Ancients utolsó hírmondóival is - ez az ősi, bukott civilizáció még ma is tartogat veszélyeket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...