Készül az Overwatch- és a Diablo-sorozat

  • Írta: szlav
  • 2020. február 17.
  • Cooltúra
Érdekes infómorzsákat osztott meg az Activision Blizzard Studios elnöke. Már szinte egészen biztos, hogy elkészül a Netflix sokat pletykált Diablo-animéje, emellett pedig animációs sorozat érkezhet az Overwatch alapján is.

Évek óta rebesgetik a pletykát, miszerint a Blizzard és a Netflix közös animációs filmet készítene a Diablo alapján, mégpedig a Castlevaniához hasonló anime stílusban.

Úgy tűnik, hogy az eddig csak szóbeszédként terjedő kollaboráció előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét, az Activision Blizzard Studios elnöke, Nick van Dyk ugyanis már a saját LinkedIn-profilján is értekezett a projektről. Ebből megtudhattuk, hogy a sorozat jelenleg preprodukciós állapotban van, ha pedig elkészül, világszerte láthatjuk majd azt a Netflix kínálatában.

Ez pedig nem minden, Nick van Dyk ugyanis elárulta azt is, hogy egy másik animációs szériát is sikerült eladnia, habár arról nem szól a fáma, hogy pontosan kinek. A részletek itt a korábbinál is szegényesebbek, azt azonban leszögezhetjük, hogy a sorozat az Overwatch világában játszódik majd.

A két sorozatról érkezett hírek remekül összecsengenek a legutóbbi BlizzCon eseményeivel, hiszen tavaly ősszel bejelentették a Diablo IV-et és az Overwatch 2-t is. Nem lepődnénk meg tehát, ha a játékok premierje környékén képernyőre kerülnének a fent említett adaptációk is.

3.
Dante946
Ha tudják hozni a már meglévő kisfilmek színvonalát, szerintem mindenki boldog lesz.
2.
PapaYeti
Akkora műalkotás várható mint a wow film? Egyik sem erdekel olyan ez is mint a fortnite ahoz is van minden szar matrica meg jaték amit minden kritika nélkül megvesznek csak nem ertem miért ott még az alap világ sem akkora nagy kaland.
1.
SLi
https://www.youtube.com/watch?v=1IXexb9DPL0
egy my hero academia minőségű OW shounen az ufotable, trigger, vagy bones-tól uhh.....
aztán felébredek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...