Készül az Overwatch- és a Diablo-sorozat

  • Írta: szlav
  • 2020. február 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Érdekes infómorzsákat osztott meg az Activision Blizzard Studios elnöke. Már szinte egészen biztos, hogy elkészül a Netflix sokat pletykált Diablo-animéje, emellett pedig animációs sorozat érkezhet az Overwatch alapján is.

Évek óta rebesgetik a pletykát, miszerint a Blizzard és a Netflix közös animációs filmet készítene a Diablo alapján, mégpedig a Castlevaniához hasonló anime stílusban.

Úgy tűnik, hogy az eddig csak szóbeszédként terjedő kollaboráció előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét, az Activision Blizzard Studios elnöke, Nick van Dyk ugyanis már a saját LinkedIn-profilján is értekezett a projektről. Ebből megtudhattuk, hogy a sorozat jelenleg preprodukciós állapotban van, ha pedig elkészül, világszerte láthatjuk majd azt a Netflix kínálatában.

Ez pedig nem minden, Nick van Dyk ugyanis elárulta azt is, hogy egy másik animációs szériát is sikerült eladnia, habár arról nem szól a fáma, hogy pontosan kinek. A részletek itt a korábbinál is szegényesebbek, azt azonban leszögezhetjük, hogy a sorozat az Overwatch világában játszódik majd.

A két sorozatról érkezett hírek remekül összecsengenek a legutóbbi BlizzCon eseményeivel, hiszen tavaly ősszel bejelentették a Diablo IV-et és az Overwatch 2-t is. Nem lepődnénk meg tehát, ha a játékok premierje környékén képernyőre kerülnének a fent említett adaptációk is.

3.
3.
Dante946
Ha tudják hozni a már meglévő kisfilmek színvonalát, szerintem mindenki boldog lesz.
2.
2.
PapaYeti
Akkora műalkotás várható mint a wow film? Egyik sem erdekel olyan ez is mint a fortnite ahoz is van minden szar matrica meg jaték amit minden kritika nélkül megvesznek csak nem ertem miért ott még az alap világ sem akkora nagy kaland.
1.
1.
SLi
https://www.youtube.com/watch?v=1IXexb9DPL0
egy my hero academia minőségű OW shounen az ufotable, trigger, vagy bones-tól uhh.....
aztán felébredek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...