Az Epic még eggyel növeli a tétet

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 18.
  • Akció
Link másolása
Azt hittétek, hogy a héten csak egy játékot kapunk ingyen az Epic Game Store jóvoltából? Hát, ezt jól benéztétek! Csütörtöktől a már korábban beígért Faeria mellé csatlakozik az Assassin’s Creed: Syndicate is.

Nem igazán lehet belekötni az Epic Games Store ingyenes felhozatalába, jelenleg az Aztez mellett a Warhorse gigantikus középkori szerepjátéka, vagyis a Kingdom Come: Deliverance is szabadon tölthető, csütörtökön pedig újabb játékok váltják őket.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Faeria című digitális kártyajáték a mienk lehet majd február 20-tól, ám az Epic szerencsére azokra is gondolt, akik az AAA-s címeket részesítik előnyben, és az egyik friss posztjukban megerősítették, hogy a kínálatot az Assassin’s Creed: Syndicate-tel fogják erősíteni.

A templomosok és asszaszinok harcát bemutató franchise viktoriánus része nem csak a főszereplő testvérpáros, vagyis Jacob és Evie Frye miatt volt érdekes, hanem a látványvilág miatt is. A Syndicate volt ugyanis az egyik első játék, ami egy rakat, mostanra már általánossá vált képfeljavító eljárást is bevetett, így például a TXAA-t, a HBAO+-t és a PCSS-t is bekapcsolhatjuk - persze, csak ha gépünk bírja szusszal.

A két játék tehát február 20-án, vagyis csütörtökön 17 órától lesz tölthető egy héten át, egészen február 27-ig.

16.
16.
Ooorky
#15: Szerintem a 3. is jó volt, bár azt a sztori módot nem tudtam hova tenni :D

Éppen csak túlélsz egy támadást, felgyógyítanak, majd beküldenek egy harci játékba ahol vidáman közlik, hogy nopara, ha meghalsz instant feltámasztunk.

Dafaq.
14.
14.
logic5
#13: Igen. Az új UT is hiába játszható, kukázták és nem fejlesztik tovább. Pedig igen csak jó lenne...
6.
6.
Nem rossz játék, bár szokásomhoz híven ezt sem vittem végig. Jó a hangulat és a helyszín és egész jól el lehetett lopakodni. De nekem a faszi nem tetszett. Rosszul voltam mindig, amikor megszólalt és abszolút lehetetlenné tette, hogy játsszak a játékkal, annyira nem volt szimpatikus. A csaj szál bejött, ha olyan lett volna végig, akkor végigviszem a játékot.
4.
4.
Macifasz
#3: Én is imádtam ezt a macskaköves hangulatát, az atmoszféráját, és úgy ahogy van az egészet. :-) Nálam dobogós a szériában, csak a 2. rész és a Black Flag előzi meg.
3.
3.
Obi Wan Kenobi
A syndicate szerintem gameplayben az egyik legjobb assassins creed, egyedül a főszereplő testvérpár nem túl acélos, ahogy a történet se. Mindenesetre nagyon élveztem a boxmeccseket, a területfelszabadítást is, és a stealth is sokkal jobb mint a unityben. Örülök a game-nek, régóta ki akartam pörgetni még egyszer.
2.
2.
Kelan
#1: örlök=örülök :)
1.
1.
Kelan
Milyen szép lett volna ha kb 15 évvel ezelőtt is lett volna Epic. Presze most is örlök a sok ingyen stuff-nak, csak már időt nem tudok rászánni annyit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...