Ingyen tölthető a Kingdom Come az Epic Store-ból

  • Írta: fojesz
  • 2 napja
  • Akció
Kissé elsiklottunk felette, de a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg róla, hogy befutottak az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai. Ezúttal egy kifejezetten ütős címet is bezsákolhatunk!

Megérkeztek az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai - a letöltésükhöz most sincs szükség másra, mint egy fiókra az Epic üzletében. Ezúttal (is) két játékot csaphatunk hozzá a könyvtárunkhoz fizetés nélkül, az Azték Birodalomban játszódó beat 'em up-körökre osztott stratégia hibrid, az Aztez mellett a Warhorse szigorúan középkori szerepjátékát, a Kingdom Come: Deliverance-t kaparinthatjuk meg.

Az akció február 20-án, 17 óráig él, utána jön a következő ajándék. Jövő héten a Faeria lehet a miénk, amely egy olyan digitális kártyajáték, ahol a pályát is formálhatjuk az ütközeteink során. A játék durván 100 óra egyjátékos kalandot tartogat a játékosok számára, emellett kooperatív küldetések és különböző fejtörők is várják őket. A Faeria nagyjából 300 lapot vonultat fel, ezeket az ígéretek szerint legfeljebb 50 óra kifarmolni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...