Ingyen tölthető a Kingdom Come az Epic Store-ból

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 15.
  • Akció
Link másolása
Kissé elsiklottunk felette, de a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg róla, hogy befutottak az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai. Ezúttal egy kifejezetten ütős címet is bezsákolhatunk!

Megérkeztek az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai - a letöltésükhöz most sincs szükség másra, mint egy fiókra az Epic üzletében. Ezúttal (is) két játékot csaphatunk hozzá a könyvtárunkhoz fizetés nélkül, az Azték Birodalomban játszódó beat 'em up-körökre osztott stratégia hibrid, az Aztez mellett a Warhorse szigorúan középkori szerepjátékát, a Kingdom Come: Deliverance-t kaparinthatjuk meg.

Az akció február 20-án, 17 óráig él, utána jön a következő ajándék. Jövő héten a Faeria lehet a miénk, amely egy olyan digitális kártyajáték, ahol a pályát is formálhatjuk az ütközeteink során. A játék durván 100 óra egyjátékos kalandot tartogat a játékosok számára, emellett kooperatív küldetések és különböző fejtörők is várják őket. A Faeria nagyjából 300 lapot vonultat fel, ezeket az ígéretek szerint legfeljebb 50 óra kifarmolni.

1.
1.
Slik
orulnek neki ha az epic konzolokra is csak ilyen siman dobalna az ingyen jatekokat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...