BioMutant - nagy a csönd, de nem halt meg

  • Írta: gorien
  • 2020. február 19.
  • Hír
Link másolása
Több mint egy éve hallottunk legutoljára a BioMutantról. Akkor még egész biztosak voltak a fejlesztők egy 2019-es megjelenésben, de az év elmúlt, a játék pedig sehol. Megijedni nem kell, a fejlesztés tart, de több időt vesz igénybe, mint gondolták.

Az Experiment 101 nyílt világú akció-RPG-jéről, a BioMutantról akkor hallottunk legutoljára, amikor egy Gamescomra egy csokornyi látnivaló érkezett – ez 2018-ban volt. Azóta óriási a csönd a játék körül. Noha 2019 nyarára ígérték a megjelenését, abból sem lett semmi. Azonban, ha valaki attól tartana, hogy a projekt a kukában landolt, talán megnyugtatja a fejlesztők legutóbbi nyilatkozata.

A tweetben az Experiment 101 csapata megköszöni az eddigi türelmet és támogatást, és biztosítanak mindenkit, hogy a BioMutant fejlesztése nem állt le. Újabb megjelenési dátummal azonban nem kecsegtetnek: „Azt majd akkor fedjük fel, ha a stúdiónknál mindenki úgy érzi, hogy tartani is tudjuk és a játék is készen van.” A csapatnál húszan dolgoznak, így értelemszerűen a játék véglegesítése hosszabb idő, mint egy nagyobb vállalatnál.

A BioMutant a tervek szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg.

2.
2.
Darksiders84
Tavaly is volt róla bemutató ami közel se volt olyan meggyőző mint a bejelentésnél.
1.
1.
user101
Amit eddig láttam belőle az tetszett, szóval szedjék össze magukat! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...