Hamarosan még szebb lesz a The Witcher 3

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 24.
  • Letöltés
Link másolása
Korábban már többször is beszámoltunk a rajongói fejlesztésű The Witcher 3 HD Reworked projektről, mely a játék grafikáját dobja majd fel magasabb felbontású textúrákkal. Az új trailer mellé ezúttal dátumot is kaptunk.

A Halk Hogan névre hallgató modder bejelentése szerint remekül haladnak a munkálatok a The Witcher 3 HD Reworked Project 11.0 fejlesztésénél, így a grafikai mod március 12-től már elérhető is lesz a játékosok számára.

Az örömteli bejelentés mellé pedig kaptunk egy friss trailert is. Az ígéretek szerint a textúrák úgy lesznek sokkal részletesebbek és élesebbek a játék alapverziójához képest, hogy a gépigény sem fog tőle drasztikus mértékben megugrani, hála néhány korszerűbb optimalizációs eljárásnak.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy a mod 11.0-s verziója már a véglegesnek szánt produktum lesz, vagy csupán egy nagyobb mérföldkő a fejlesztési folyamatokban. Akárhogy is legyen, ha úgy érzitek, hogy nem bírtok márciusig várni az újdonságra, akkor a némileg visszafogottabb 10-es verzió az alábbi linkről már tölthető is mindenki számára.

17.
17.
frankdelgado
16.
16.
frankdelgado
Àltalàban előnyösebb szàmomra a konzolos jàtèk de....nèha eszembe jutnak a szuper sufni honosítàsok ès a jàtèkok ronggyà moddolàsa...olyankor kicsit visszasírom :)
15.
15.
Stranger
#5: Többi videójában voltak jobb példák, vannak kifejezetten alacsony felbontású textúrák a játékban és egyébként sem csak textúra mod.

Na meg nem ennek a modnak kell egyedül megváltani a világot. Ez is egy kicsit hozzátesz, majd egy másik is és végül egy sokkal szebb játékot kapsz eredményül.

Ezekben pl. elég szép a játék, pedig vannak már újabb modok.
https://www.youtube.com/watch?v=giXvjdaPJJk
https://www.youtube.com/watch?v=5mimGHTcTdw

Ez egy újabb vidi, de nem ismerem igazából még a W3 mod felhozatalt, lehet vannak jobb választások
https://www.youtube.com/watch?v=Mjq-ZYK7oJ8
14.
14.
#4: Erre csak annyit tudok mondani, hogy PS4-en és bármilyen más platformon is megéri kijátszani a két kiegészítőt, bármilyen grafikával. Modolással, meg a határ csak annyi, amit te akarsz. Van egy, a harcrendszert és az egész RPG rendszert is totál újraértelmező mod is, amit több, mint egymilió ember kipróbált és nagyon jó vélemények vannak róla. Ez az a kategória, ami nem hű a játékhoz, de az új értelmezés egy nagyon jó, merőben más harc és varázslat rendszert eredményez a kommentek alapján. Mindez kompatibilis evős-alvós túlélő modokkal is és máris más élmény lesz kimenni kérdőjelezni. Meg ugye van az, amikor a fodrásznál női hajakat is választhatsz Geralt-nak. És ezek a modok kompatibilisek egymással. Harmadik végigjátszás, valaki?
13.
13.
Tokodboy
Számomra ez sehogy sem szép :)
12.
12.
#10: Attól függetlenül, hogy 3 millió játékos sok vagy kevés, vannak akik örömmel használnak hasonlókat. Mint bizonyára számodra is ismeretes, sok féle mod van. Semmiképp sem kötelező őket használni, de mindenféle grafika javító-rontó-változtató mod-tól kezdve van minden. Valami pl kemény túlélőjátékot csinál a Witcher 3-ból, más valami csak élethű sebzést okoz, míg egy harmadik semmihez nem nyúl, csak amikor meghalnak az ellenfelek, mindenképp fel lesznek szeletelve és ott maradnak a hullák, meg a vér.

Én viszont már első végigjátszás során is használtam egy mod-ot, ami a fullos macska ruha viselése esetén eltűnteti a csukját a felsőről. Látni akartam az emberem fejét, ennyi volt a lényeg. Bármikor egy kattintással válthattam, hogy legyen csukja, vagy ne. Hidd el, hogy ezzel nem basztam szét a játékot, csak élvezetesebbé tettem.
7.
7.
Hab
#5: Én egy régebbi verziót használtam, hidd el van értelme ennek a textúra pakknak.
6.
6.
user101
ooooh, pedig van az a pont amikor nagyon is kívánja a szervezeted a moddolt változatot... Már a megjelenéskori butítások is mekkora hisztériát váltottak ki ?! :))) Azzal sosincs baj, ha valami szebb, részletesebb, látványosabb lesz... Legfőképp azért is jó ez... mert megteheted! :) Miért ne élnél vele ? :)
5.
5.
GAMEROD
Az összkép az eredeti Witcher 3-ban is megállja a helyét mindig. Így nem hiszem hogy túl sokan foglalkoznának egy hordó vagy egy fal részletességével. Egy Skyrim-ben sokat dobott az ilyesmi, de ebben nem lesz annyira észrevehető.
4.
4.
RebornSoul
PS4-en 240 órát toltam az alapjátékba (bár szerintem az in-game számláló kicsit bugos volt, szerintem nem volt az annyi idő). Minden küldetést megcsináltam benne, viszont a kiegészítők kimaradtak. Szenzációs játék, azt tervezem, hogy PC-n modokkal újra végigviszem.
3.
3.
#2: Én nem jelentkeztem, mert csak kiakasztanék mindenkit, de nem tudtam erről a hír beküldésről. Igazából azt sem tudom, hogyan lehet hírt beküldeni, de ha tudnám, lehet néha tolnék be egy kis infót bármiféle térítés nélkül is szivesen.

Az AI upscaler meg jó megoldás arra vonatkozóan, hogy a legjob mod-ok megszülethessenek ebben a kategóriában, hiszen nem változatja meg az eredeti megjelenését és színvilágát a játéknak. azokat a mod-okat nem komálom, ahol a sötétzöld fűből rikítózöldet csinálnak és a szürke égből kéket.
2.
2.
Stranger
#1: Én is örülök ha pl. ilyenekről van hír. Én majdnem jelentkeztem, pont azért hogy kicsit más dolgokról is legyen cikk, de aztán lecsúsztam róla. De végülis bármikor belehet küldeni híreket...

Amúgy jó mod, de legtöbbször sztem AI upscalert használ, azért tud ugyan úgy kinézni mint az eredeti, csak valamivel élesebben/nagyobb felbontásban.
1.
1.
Még egy korábbi verzióját használtam ennek a mod-nak és kifejezett jó munkát végeznek a fejlesztői abban, hogy az éppen aktuális szépérzékhez húzzák fel a játék megjelenését.

Viszont sátrat vert a lelkemben a boldogság, hogy olvashatunk ilyen témákról is kedvenc lapunk hasábjain is. Remélem jelentkezett tegnapig a munkára valami rendes bőrszerkós, sarkantyús csizmás, Gandalf szakállas öreg rocker PC-s is és nyomatja majd az infót arról, hogy mi a valóság.

Várható a melóval kapcsolatban bármiféle infó, vagy majd rádöbbenünk, amikor jönnek a hírek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...