Smart Delivery-támogatással jön a Cyberpunk 2077

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 24.
  • Hír
Link másolása
Alig pár órája jelentette be a Microsoft, hogy az Xbox Series X érkezésével bevezeti az úgynevezett Smart Delivery opciót - a Cyberpunk 2077 máris csatlakozott a cross-buy-kompatibilis játékok listájához.

És hogy mit is jelent ez pontosan? Nos, az Xbox Series X-ről érkezett friss információk alapján a Smart Delivery lényege, hogy a játékokat elég lesz csupán egyszer megvennünk, és utána biztosak lehetünk abban, hogy bármelyik konzolon is indítjuk el a kedvencünket - legyen az akár Xbox One vagy Xbox Series X -, mindig azt a verziót kapjuk, amelyik a gépünk tulajdonságaihoz a leginkább passzol. A Smart Deliveryhez a külsős kiadók és fejlesztők számára opcionális a csatlakozás.

Ehhez a témához kapcsolódik a Cyberpunk 2077 készítőinek legújabb tweetje is. Ebben a fejlesztők arról írtak, hogy szerintük egyetlen játékost sem lenne szabad arra kényszeríteni, hogy bizonyos fejlesztésekért cserébe ugyanazt a játékot kétszer kelljen megvásárolniuk. Éppen ezért a Cyberpunk 2077 minden Xbox One-os vásárlója teljesen ingyen frissíthet majd az Xbox Series X-es verzióra, amint elrajtol az új konzolra szánt átirat.

A Cyberpunk 2077 szeptember 17-től lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, de az imént leírtak fényében valószínűleg a next-gen konzolok sem maradnak majd ki később a buliból.

30.
30.
delphijos
#29: Azért ebben az is benne van hogy a fejlesztés esetleg még nem DIREKT az új gépre indult. De nem az hogy nem ismerik eléggé a hw-t....
27.
27.
delphijos
#21: Ebben egyet is értünk, de attól még pont a CP kapcsán merült fel, hogy nnak ellenére hogy ebben a gen-ben megy a fejlesztés, a "sima" konzolokra ( nem pro és X ) nem olyan leányálom a fejlesztés. És azért benne van a pakliban hogy az ilyesminek áldozatául fog esni olyan feature amit "opcionálisként" ( ott menjen ami bírja ) csak macera lenne beletenni, így inkább kihagyják kompletten.
25.
25.
tsulok
#20: Maximálisan nem fogják kihasználni, de most nincsen akkora eltérés az architektúrában mint a korábbi generáció váltásoknál. Szerintem most nem kell éveket várni arra, hogy kihasználják a hardvert.
A Spriderman egyébként nem UE-t használ, saját motorja van az Insomniac-nak.
22.
22.
ADMlN
#21: Pontosan erről beszélek.
21.
21.
Marcus88
#20: Szerintem meg az elején még semmi nem fogja kihasználni a konzolok erejét úgy ex úgy multis cím!Mire kiismerik és elérik a fejlesztők a határokat el fog telni 3-4 év is.
19.
19.
Raizen25
Ha a Sony is csatlakozik , akkor a már ps5 ön játszani szándékozott játékokat akcióban majd megveszem mèg 4 re .
Pl.:halàlos strandolás
18.
18.
user101
Nem értem a hisztit! A saját ostobaságotok gyümölcsét eszitek! :)
Ha lett volna annyi eszetek, 2013-ban ( amikor kvázi megszűntek létezni a konzolok ) hoztok egy felelős döntést, mára nem lenne miről beszélni és egy egységes 99%-ban visszafelé kompatibilis platformon, kényelmesebben, olcsóbban, jobb minőségben, mindenféle generációváltástól mentes ideális "gamer-világban" élhetnénk... :)))
3.
3.
Azt az infót kaptam (nem készpénz), hogy ez az akció marha nagy ívben fogja elkerülni a Sony PS platformjait. Illetve a másik, hogy 9.2 Tflop lesz a PS5.

Meglátjuk.
2.
2.
Amúgy ja, ez lenne a normális szerintem is minden esetben. Nyilván a CD meglépi, mert jófejség van, de azt is megnézném, ha a CP nem menne el milliárd példányban, akkor milyen fejet vágnánk az osztogatás közben. Erről viszont tettem én is említést korábban, hogy a jelenlegi kitűzött megjelenési dátummal kvázi csak így tudják elérni, hogy az emberek a kivárás helyett vásárlás mellett döntsenek a CP megjelenésénél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...