Destiny 2 - visszatér a Trials of Osiris

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 26.
  • Letöltés
Link másolása
A Bungie fejlesztői hivatalosan is megerősítették, hogy a 3v3-as felállású, Trials of Osiris névre hallgató hardcore PvP-játékmód hamarosan újból elérhető lesz a Season of the Worthy keretein belül.

A meccseket ugyanazokon a pályákon játszhatjuk, mint amiket már korábban is megismerhettünk, vagyis a Cauldron, az Exodus Blue és az Anomaly térképek állnak majd rendelkezésünkre. A játékmód egy nagyobb frissítéssel együtt érkezik, melyben a páncélok működését alaposan át fogják dolgozni, de mellette számtalan fegyver is nerfelve lesz, úgyhogy érdemes lesz nyomon követni a változásokat még a legrátermettebb veteránoknak is.

A Trials of Osiris várhatóan a március 10-től induló Season of the Worthyvel érkezik a Destiny 2 világába.

3.
3.
Aanash
#2: Én szerintem meg a titán inkább a D1-ben volt erős.
Survivor-ben warlock-al és egy last hope-al simán nyertünk három titán ellen is.
Igaz fedezék mögül sosem mentünk ki nagyon.
2.
2.
tabu3x
Hát, nem tudom, szerintem a D2 inkább PvE-ben erős, mint PvP-ben, de biztos vannak rajongói.
Pl. én csak kényszerből (Recluse, Mountaintop miatt) játszom PvP-t, mert warlockkal veterán titánok ellen kínszenvedés az egész. Eklatáns példa a matchmakingre, survivor-ben (ez is 3v3) 1001, 990, 986 ellen 982, 972, 971, ahol 982 a warlock (ez volnék én gyakorlatilag nulla cruicible múlttal), míg a másik oldalon 1001-es titán Jötunn-nal... Na, hát így nem csoda a zéró kill-es round 4-0 végeredménnyel, ami egy kissé elveszi az ember kedvét a továbbiaktól, amit csak tetéz - az amúgy órák alatt összehozott - Glory rank redukálódása...
Szóval valahogy a matchmakinget kellene optimalizálni, szerintem. Valahogy úgy, ahogyan a Gambitben is van, mert ott pl tök jól működik.
1.
1.
Aanash
Huhhúú...na ezzel visszatér sok régi rajongó.
Mekkora sikere volt anno te jó ég.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...