Teaseren a Platinum Games titokzatos játéka

  • Írta: gorien
  • 2020. február 26.
  • Teaser
A Platinum Games négy titkos projektjéből háromról még nem tudunk sokat, de a következőről végre látunk valamit. A videó keveset mutat ugyan, de néhány dolgot azért már így is lehet sejteni arról, milyen lesz a Project G.G.

A Platinum Games nemrég élesített egy teaser oldalt, amely tanúsága alapján négy bejelentésre készülnek a jövőben. Ebből az első a The Wonderful 101 remasterje. A Kickstarter-kampány hatalmas siker, és már időpontot is tudunk kötni a PC-re, Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is érkező újrázáshoz: május 22-ét. A második titkos bejelentenivalóhoz pedig érkezett egy röpke teaser trailer.

Az egyelőre csak Project G.G. néven emlegetett játékból nem látunk sokat, a Gematsu azonban készített egy interjút a játék rendezőjével, Hideki Kamiyával, amiből már körvonalazódik ez-az. Azt tudjuk, hogy ez a játék Kamiya "hőstrilógiájának" harmadik darabja lesz: ennek első részének a Viewtiful Joe számít, a másodiknak a már emlegetett The Wonderful 101.

A Project G.G.-ben a hős a videóban felbukkanó, rejtélyes alak lesz, aki képes óriássá változni, hogy megküzdjön a várost fenyegető szörnnyel – egyes pletykák szerint az Ultraman című japán sorozatból merítettek az alkotók. Ráadásul ez lesz a Platinum Games első saját kiadású játéka is, amelyet minden létező platformra terveznek kiadni.

A teaser azért is mutat csak keveset, mert a játék fejlesztése még csak eztán indul be igazán, és ezzel is próbálnak tehetséges alkotókat csábítani a projekthez. A Platinum százfős stúdiót tervez nyitni Tokióban, amiből egyelőre még csak 15 ember van meg. Feladataik közé fog tartozni a másik két, egyelőre fel nem fedett játék is.

6.
Tidus
#5: Astral Chain múlt évben az egyik legjobban sikerült játék volt !
Azt se felejtsük el !
Amúgy nekem meg van a Wonderful 101 ami egy nagyon is élvezetes változatos ,kreatív játék...aminek egy hibája volt...Wii U exluzivitás !
5.
Zelgadis187
#4: Valóban így van. Arról a játékról hirtelen el is felejtettem hogy az övék.
4.
Lock0n
#3: Hát szerintem a Nier: Automata elég érdemleges dologra sikeredett. Nekem az a játék 10/10-es!
3.
Zelgadis187
A Bayonetta óta nem nagyon alkottak érdemleges dolgot.
2.
Neotechtr
Bírom a Platinum Games-t és akartam szeretni ezt a trailert. De nem jött be annyira. Majd megnézek még egy videót, ha gameplay lesz. Aztán rákerestem erre a Wonderful 101-re és ott már komolyan elborzadtam. Ha olyan lesz ez is, akkor nem várom :)
1.
Onion
Szóval nem tanultak Wonderful 101 bukásból. Megint csináltak, túl japános szuper hősös játékot, ami újra eladási bukás lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...