Traileren a Nioh 2 utolsó demója

  • Írta: szlav
  • 2020. február 27.
  • Videó
A Koei Tecmo és a Team Ninja még egy utolsó lehetőséget ad arra, hogy a megjelenés előtt kipróbáljuk a Nioh 2-t. A hétvégén futó demóhoz érkezett egy rövid kedvcsináló is.

A Team Ninja sosem csinált hétpecsétes titkot a Nioh 2 részleteiből; az érdeklődők már korábban is kipróbálhatták a márciusban megjelenő soulslike-ot, ez pedig kifejezetten hasznosnak bizonyult a játék fejlesztése során. A vészesen közeledő premier előtt azonban még tehetünk egy utolsó próbakört a démonoktól hemzsegő Japánban: a Last Chance Trial néven futó demót február 28-tól március 1-ig pörgethetik a PS4-tulajok.

A három sztorimissziót felvonultató próbaváltozat során belenézhetünk a játék új karakterkészítőjébe, kipróbálhatunk egy vadiúj fegyvertípust, a Switchglaive-et, valamint megidézhetjük a bennünk rejlő Yokai démont is. Érdemes megemlíteni, hogy az itt elmentett játékállást nem vihetjük tovább a teljes játékba, viszont a frissen készített karakterünk kinézetét átimportálhatjuk majd.

A Nioh 2 március 13-án érkezik PlayStation 4-re.

Ezek is érdekelhetnek

6.
Nyarlako
Jobban fut mint az elözö demó, több az új mechanika benne de grafikailag kicsit talán még az elsönél is gyengébb az eddigiek alapján ellenfelek terén legalább változatosabbnak tünik.
5.
DragonBleacPiece
újabb egy évig napi 10 óra játék vár, ezaz!!!!!!
4.
Neotechtr
Engem is érdekel, hogy mennyire fog bejönni a stílus rajongóinak. Nekem a setting tetszik benne nagyon, de a stílust nem komálom. Youtube-on biztos belenézek majd.
3.
Nyarlako
Fene tudja, az elözö demó eléggé elvette a kedvemet de hátha balanszolták.
2.
Fata Morgana
Egy kezemen meg tudom számolni mennyi game-t rendeltem elő, de ez a "kell" kategóriába tartozik nálam így nem kérdés, hogy berendeltem.
1.
pgaboo977
Húúú ,de nagyon várom már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...