Elhalasztják a Game Developers Conference-t

  • Írta: gorien
  • 2020. február 29.
  • Rendezvény
Link másolása
Miután egyre több jelentős kiállító jelezte, hogy a koronavírus okozta egészségügyi kockázat miatt nem vesz részt a GDC-n, bekövetkezett, amit sejteni lehetett: nem tartják meg márciusban a rendezvényt.

Először a múlt héten a Sony jelezte, hogy az egészségügyi kockázatokra figyelemmel nem vesz részt a márciusban megrendezendő Game Developers Conference-en. Később a koronavírus-járványra hivatkozva az Electronic Arts, a Kojima Productions, a Microsoft és az Epic is kiadott egy-egy nyilatkozatot, miszerint a dolgozóik egészségét előre helyezve kihagyják az egyik legnagyobb videojáték-ipari rendezvényt. Ekkorra már szárnyra kelt a pletyka, hogy talán le is fújják a GDC-t, a pletyka pedig igaznak bizonyult.

Miután tegnap az Amazon és az Activision Blizzard is csatlakozott a távol maradók listájához, nem kellett sokáig várni, hogy a szervezők bejelentsék: elhalasztják a GDC-t egy még ismeretlen, nyári időpontig. Ők maguk is csalódottak a fejlemények miatt, írják, és megkezdik a tárgyalást a partnereikkel, kiállítókkal, hogy a következő hetekben már tájékoztathassanak az új időpontról.

Noha a rendezvény elmarad, nem minden programot törölnek el, például több prezentáció és előadás is elérhető lesz majd a GDC YouTube-oldalán vagy a GDC Vaultban. Ezzel együtt az Independent Games Festivalt és a Game Developers Choice Awards díjátadóját is szándékoznak megtartani az eredeti időpontban, amelyeknek az élő közvetítését Twitchen követhetjük majd.

14.
14.
#13: Már a vírus előtt megmondta mindenki, hogy jön egy válság.Ez csak dob rajta egy picit.Persze nem a drasztikus mivoltja miatt, hanem a hisztéria miatt.
11.
11.
#10: Senki nem lesz megbüntetve.A GOG accomat teszem rá.Ha igen, a tiéd :). Sima elterelés.Törökök épp megunták az EU balfaszságát.Jobb a vírusról beszélni , mint a hordáról.Akik természetesen mind immunisak, és nekik nem árt a csorda szellem.Jobb a német viszonyok helyett másra terelni a figyelmet.Ez vonatkozik GB,US, stb..... . Ez sok EU "demokráciának " jól jött.
10.
10.
GAMEROD
Majd arra leszek kíváncsi nyáron mi lesz. Elmaradnak a nyaralások? A hagyományos nyári rendezvények? Sportesemények? Szerintem nem. A normálisabb eddig is telibeszarta az egészet, és csak nevetnek és vicceket gyártanak a szétijedt nyúlszívű emberekről. Majd a média is megkapja a magáét ha túlzásba viszik, mehetnek a sittre vagy fizethetik a milliárdos büntetéseket rémhír terjesztésért De még a vírust elnevező egyének is, mivel ilyesminek csak olyan név adható, ami nem azonosítható más tárgy esetleg márka nevével. Hiába keresztelték át gyorsan covid-ra, már nem menekülnek.
7.
7.
tsulok
#4: Ez egy fejlesztői konferencia. Az egésznek az a célja, hogy tanuljanak egymástól a fejlesztők. Itt szoktak sokszor munkaerőt is toborozni, egyéb üzleti megbeszéléseket elvégezni.
6.
6.
#2: Hogy mi?
Mond még egyszer ha mered mered ......... :D

Viccet félretéve, szerintem te is látod.2 napja néztem egy rettegő oldal hivatkozását, amin nyomon lehet követni élőben a vírus hivatalos adatait.2 napja 83k beteg.Gyógyult eddig34+k.Euróbában 21-28 nem emlékszem.Halálozás 20 körül.Miről beszélünk?Egy sima influenza több embert visz el.Olyanokról hogy aids, ebola, emberi hülyeség nem is beszélek.
2.
2.
SLi
#1: mi van túllihegve? teljesen normális és jogos döntés
1.
1.
GAMEROD
Maradjon el. Ismét győzött a beszariság és a túllihegettség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...