Kiszivárgott képeken a Riot Games lövöldéje

  • Írta: szlav
  • 2020. március 1.
  • Képek
Link másolása
Habár a League of Legends alkotói nem szórják két kézzel a részleteket, mégis újabb információk és látnivalók érkeztek a nemrégiben bemutatott taktikai lövöldözős játékuk felől, melyet egyelőre csak Project A néven ismerhetünk.

Miután a League of Legends stúdiója tavaly októberben számos új projektet, köztük egy különös hero shootert is bejelentett, szinte csak szóbeszédből hallottunk a Project A néven futó fejlesztés felől. Hivatalos információk azóta sem érkeztek, a szivárogtatók azonban serényen munkálkodnak a Riot Games irodája körül. A legfrissebb pletykák ismerni vélik a játék valódi címét is: ha minden igaz, akkor Valorant néven kereshetjük majd a futurisztikus lövöldét.

A kiszivárgott képek közül talán a legizgalmasabb a Sage nevezetű karaktert bemutató screenshot, hiszen erről nem csupán a támogató hős képességeit olvashatjuk le, de két másik karakter nevét (Brimstone és Viper) is, valamint lecsekkolhatjuk számos egyéb hős profilképét. A többi kép a hagyományos online meccsekbe enged betekintést. Első ránézésre nekünk úgy tűnik, mintha a Counter-Strike és az Overwatch keresztmetszetén próbálnának érvényesülni a játék fejlesztői - nem rossz inspiráció egyik cím sem.

5.
5.
user101
Lehet, hogy olyan jól sikerül, hogy azonnal minden overwatch és fortnite játékos otthagyja a játékot és ezentúl csak ezzel fog játszani... :)
4.
4.
Geribácsi
Csodálatos hiánypótló alkotás.
Nagyon hiányzott még egy aréna shooter a piacról :P
2.
2.
Razielhu
Csak a felbontás miatt, am simán hozza a csgo színvonalát a grafika (ami nem sok), csak karikatúrikusabb a design. Én személy szerint szeretem az ilyen letisztultabb látványt egy fpsben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...