Játszható a Final Fantasy VII Remake demója

  • Írta: gorien
  • 2020. március 2.
  • Letöltés
A Final Fantasy-sorozat rajongóinak már csak áprilisig kell várnia, hogy megjelenjen a hetedik rész remake-je, azonban addig is van mit csinálniuk. Mától elérhető a játék demója, amely a teljes első küldetést tartalmazza.

Már csak áprilisig kell várnunk, hogy megjelenjen a Final Fantasy VII remake-je, de a türelmetlenebbeknek jó napja van: a Square Enix bejelentette, hogy mától tölthető a játék demója a PlayStation Store-ból. A demó a játék első fejezetét tartalmazza a Mako Reactor 1 küldetés eseményeivel.

A demóbeli teljesítményünket nem vihetjük tovább a teljes játékba, és a tartalom is változhat ahhoz képest, de aki letölti a demót május 11-ig, az kap egy exkluzív PlayStation 4-témát.

Az 1997-es játék remake-jét öt éve jelentették be és sokan az eredeti gárdából is részt vettek az elkészítésében. A fejlesztők azt szeretnék, ha újabb és újabb generációk élhetnék át azt az élményt, amit a Final Fantasy VII nyújt.

A remake április 10-én jelenik meg PlayStation 4-re.

11.
azureknight0715
Istenem dejó volt. Grafika nagyon jó, gyönyörű, főleg a cinematicok. A harcrendszer baszott jó kelló taktikai lehetősèg is van benne. Nekem a dodge egy kicsit èrdekes , ugyvettem èszre nèha elgurultam a támadás elöl mègis sèrültem. Több esetben èreztem azt hogy èrdemesebb vèdekeznem mint megprobálni elgurulni. Nekem nagyon adja alig várom a megjelenèst isteni lesz!
9.
Nyarlako
#6: Nyugi, mivel Square lesz majd 10-20 japán nyelv dlc.
Amúgy bár általában nem vagyok oda az angol szinkonokért japán játekokban ez nem volt olyan rossz.
Az eredeti harcrendszer meg lássuk be nagyon archaikus, én anno játszottam minden SNES és PS1 FF játékkal és nem kívánok vissza egyikét se.
Classic mode-t próbáltad milyen?
8.
Nyarlako
Végigjátszottam a demót és bár szkeptikusan álltam neki és soha nem voltam nagy FF7 fan kellemes meglepetésként ért. Nagyon eltalálták szerintem a harcrendszert és minden újítást amit eddig láttunk.
A classic mode-t nem próbaltam.
Az eredeti FF7 azon játékok közé tartozik amik szinte minden téren nagyon rosszul öregedtek, ez a Remake viszont meggyözö.
Ezért is kellenek a demók, eredetileg elmentem volna mellette esélyesen föleg amilyen dömping jön, így már meg fogom venni.
7.
LiquidSnake
Elől járóban elmondanám, hogy sose sikerült pótolni az original FF7-et, így igazából a nosztalgia faktorról nem sokat tudok mondani, de pl. én aki a VIII-al kezdtem tuti, hogy nagyon imádnám ha egy ilyen kinézetű remake-et kapnék belőle. Akció RPG erre már szerintem rá lehetett jönni az előzetesekből. A harc hasonlít a FF15-re de itt azért nem éreztem korántsem annyira kaotikusnak. Sőt, Cloud két stance-je külön színt visz bele és az ability-k használata is el lett találva, na meg persze bármikor lehet váltani Barrett-re aki megint teljesen másképp harcol, így túl sok negatívumot nem igazán tudok felhozni a harcrendszer ellen (még). Grafikailag szerintem nagyon szép, a hangok, zene is teljesen rendben van. Nyílván az eredeti OST van újrakeverve és a régi számokat még én is megismertem, úgy is hogy anno nem toltam az eredetivel (FF OST-k is szoktak menni mikor lazítok xd). Angol szinkron számomra rendben van, de annyira sosem túl nagyok az elvárásaim ilyen téren, ha tehetem és lehetséges lesz majd a teljes verzióban akkor úgyis japánul fogom végigtolni. Ahogy SLi-nek is a stílusa nekem is bejön és megfogott első játszásra. Nem is tudom így a demo végigtolása utáni hirtelen felindulásból mit is lehetne még írni, kíváncsi vagyok a többiek véleményére is.
6.
SLi
hát a harc nekem annyira nem jön be, nem igazán hasonlít az eredetire, de szerintem meg lehet majd szokni.
amúgy nem rossz, a stílus nekem bejön, angol szinkrontól nem vagyok oda viszont
5.
Ganzer
#1: Helyettem is. Péntek estig nem érek haza melóból a ps4 elé, majd írd meg légyszi hogy milyen így elsőre.
4.
Neotechtr
#1: Majd nyomjad, hogy milyen. Kulturális okokból is érdekel, hogy jó lett-e.
3.
LiquidSnake
Nem rossz kezdés így hétfőn, remélem nem okoz csalódást.
2.
JohnSpartan
Erre lehet én is ránézek, pedig nem vagyok nagy Final Fantasy-s.
1.
Nyarlako
Este leszedem és meglátjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...