Kétféle hangkeveréssel érkezik a felújított Halo: CE

  • Írta: szlav
  • 2020. március 2.
  • Hír
Link másolása
Nem csupán felújított hangokkal játszhatjuk majd a Halo: The Master Chief Collection következő fejezetét, a Halo: Combat Evolvedet. Akár az online meccsek során is bekapcsolhatjuk a 19 évvel ezelőtt megismert, eredeti hangeffekteket.

A Halo: The Master Chief Collection egy igazi szerelmeslevél, amelyet a 343 Industries egyenesen a rajongóknak címzett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a széria régebbi címeit nem csupán felújítva, de az eredeti formájukban is újraélhetjük, ez pedig nem csak a látványra, de a hangkeverésre is vonatkozik. A többjátékos online meccsek során azonban nehéz kérdés a többféle, alternatív hangmixek egyidejű támogatása - a hírek szerint azonban a stúdió itt is kitett magáért.

A fejlesztők legfrissebb blogposztja szerint igazi forró topik volt a rajongók közt a klasszikus és a remasterelt hangok közti szabad váltás opciója. Érthető ez, hiszen sokan pontosan úgy szeretnék ismét átélni a játékot, ahogy azt 2001-ben tették, ehhez pedig elengedhetetlen a klasszikus hangfelvételek jelenléte a többjátékos módokban is. Valószínűleg nem egyszerű feladat több audiomixet egyenértékűen szinkronba hozni, különösképp, ha online meccsekről van szó, a 343 azonban vállalta a feladatot, így a fícsör elérhető lesz a végleges változatban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...