Breaking: The Last of Us-sorozat készül az HBO-nál

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 5.
  • Cooltúra
A Sony még egy meglepetést tartogatott mára, nem sokkal ezelőtt ugyanis bejelentették, hogy sorozat készül a The Last of Us alapján. Az adaptáció az HBO-ra készül, és a Csernobil atyja, Craig Mazin bábáskodik majd felette.

Összefogott az HBO és a PlayStation Pictures, sorozat készül a The Last of Us alapján. A munkálatok a Csernobil atyja, Craig Mazin vezényletével zajlanak, de a The Last of Us-játékok direktora, Neil Druckmann is közreműködik majd íróként és producerként. Emellett a Naughty Dog elnöke, Evan Wells is produceri feladatokat lát el az adaptációnál.

A sorozatról nem sokat tudunk egyelőre, de a The Hollywood Reporter azt írja, az az első játék eseményeit követi majd, később pedig nincs kizárva, hogy a május 29-én megjelenő második rész történéseit is feldolgozzák valamilyen módon. Már csak abban kell bíznunk, hogy a projekt gördülékenyebben halad majd, mint az Uncharted megfilmesítése!

Habár a Sony 2014-ben már bejelentett egy The Last of Us-filmet, az IGN értesülései szerint az nem készül el, a sorozattal kell beérnünk helyette.

Ezek is érdekelhetnek

51.
frankdelgado
#40: Most akkor nem èrtem...cigànyokkal haverkodsz, a ratyikkal mi bajod?
50.
frankdelgado
#45: Ah jól elvannak, max irígykedik, hogy nem kapott radírgumikat...
49.
frankdelgado
#39: A rikki nevű csaj az öreg motoros tàboràban. Bàr Deaconnek is felajànlokozott, de vègül a nigger doki csajjal jött össze, ugyhogy inkàbb bi...
48.
Nyarlako
#46: https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/265/714/fd1.gif
47.
KopyAti
#46: Igen. A 180 jobb lett volna. Vagy a pálfordulás, de ez bonyolultabb. :)
46.
Kawada
#44: Minimális kötekedés csak, de ha 360 fokot fordul valaki, akkor a kiindulási helyére ér vissza, ergó nem változik semmi. :)
45.
delphijos
#34: Szerintem inkább azon aggódj hogy az Xbox közben feljelent családon belüli erőszak miatt bosszúból....
44.
Korio
#41: Szegedi Csanád ügyről, pedig mindig a '90-es évek 2000-es évek nagyon eleje, skinhead mozgalma jut eszembe.Akkoriban azért elég keményen nyomták.Egészen addig , amíg nem derült ki, hogy évek óta zsidó vezetőjük van.Az izraeliek, vagy magyar zsidók /nem emlékszem már, baromságot pedig nem szeretnék írni/ szépen beépítettek pár embert.Baromi jól szórakoztam, mert vicces történet volt.Ma már nem tartom annyira annak.Pár évvel később olvastam egy cikket.Egy magyar zsidó emberke /vicces így leírni/ nyilatkozott, hogy ha ők irányítják a szélsőjobb oldalt, gondjuk nem lehet.
Ezek után fenntartásokkal fogadom a Szegedi Csanád ügyet.Pláne , hogy 360 fokos fordulatot vett gondolkozása.Persze az is lehet, hogy csak ennyire idióta.
43.
Korio
#41: "mindig van olyan akinek a nemzetisége, a vallása,bőrszíne, stb határozza meg az identitását"

Ezzel egyet értek.A pozitív diszkriminációval, ami ezt kíséri már nem.41.
SLi
#29: ez minden területen megfigyelhető, mindig van olyan akinek a nemzetisége, a vallása,bőrszíne, stb határozza meg az identitását ( nem azt mondom hogy ezek nem fontos identitás képzők de ha csak ez a meghatározó annak az eredménye lesz ez amit mondasz). Van egy indiából ide költözött szikh barátom és ő mesélte hogy a vallásukba betérő fehérek mindig a leghitbuzgóbbak, vagy a boomerek még emlékezhetnek szegedi csanádra...
40.
SLi
#39: aki játszik vele
39.
hajbel
#34: Days Goneban ki a ratyinger?
38.
frankdelgado
#36: Pont ettől fèlek...
https://m.mult-kor.hu/20130123_fiuszerelem_az_okori_gorogoknel?fbrkMR=detect
37.
Ps fanboy
#35: És az miért baj, azért legalább nem szídhat le az asszony. :)
36.
Nyarlako
#34: Abban nyugodj meg nincs, nem hűek a készítők a történelmi hellén hagyományhoz.
35.
frankdelgado
#34: Sőt a detroitban leszbi robotok vannak waze...
34.
frankdelgado
#31: Eddig 3 ps exet toltam ki. Days Gone, detroit, last of us. Mindhàromban van ratyi szàl. Most a gow ot tolom ès kicsit aggódom Kratos miatt...
33.
Korio
#31: "másrészt viszont elkeserítő is egyben, hogy manapság csak ezt hallják meg az emberek."

Trendi lett... .
Nem ismerem a történetet.Pár videót láttam, és ez volt az a játék ami miatt PS-t akartam venni.Gondoltam a PC építés várhat pár hónapot, de ezt ki szeretném játszani.Tartott ez odáig, amíg egy trailerben fel nem tűnt a leszbi szál.Nem értettem, miért kell ezt ennyire kihangsúlyozni.Ettől jobban el fogom fogadni a másságot, vagy direkt fel szerettek volna cseszni?Mindegy is, PS legalább hanyagolva.
Ha pedig igaz amit az HBO nyilatkozott, csak gratulálni szeretnék nekik.
32.
Nyarlako
#30: Bármilyen meglepö számos és részben extrém perverzióim közé nem tartozik a homoszexualitás.
31.
Ps fanboy
Én szeretném hinni, hogy pl. a TLoU 2 ben a lesbi szállal nem csupán a figyelemfelhívás a cél. De miután kimegy egy ilyen hír egy produkcióval kapcsolatban az rögtön egy öngerjesztő folyamattá alakul és kiváló reklámnak bizonyul, másrészt viszont elkeserítő is egyben, hogy manapság csak ezt hallják meg az emberek.
30.
frankdelgado
#25: 100 szor kitàrgyaltuk màr, hogy semmi bajom veletek.
29.
Nyarlako
#28: Van az a homoszexuális ember aki boldogan kiéli de teljesen magánügyként, meg az elmeroggyant buzerans akinek a teljes személyisége erre épül mert más nincs neki és exhibicionista miközben tele van öngyülölettel de saját magának se ismeri be inkább kivetíti a világra.
28.
Kawada
#25: Hát az, hogy életük arra ment rá, hogy elnyomják magukban...
27.
sloth
#26: lehet pont azért jelentették be ezt előre, hogy akiknek ilyen igényei vannak, azok ne várjanak mást a sorozattól, és flame-eljék szét a közösségi médiákat azzal, hogy mekkorát csalódtak, amikor kijön

#25:inb4 fajfentartás meg divat, meg nem is baj, hanem ránkerőltetik, ja meg lassan már a hetero lesz az abnormális kommentek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...