Így készült a DOOM Eternal soundtrackje

  • Írta: szlav
  • 2020. március 6.
  • Videó
Link másolása
Két hét múlva felforgatjuk a poklot, a féktelen zúzáshoz és a teljes shooter-transz eléréséhez pedig elengedhetetlen lesz Mick Gordon aláfestőzenéje. A DOOM Eternal legújabb előzetesében a játék soundtrackje kapta a főszerepet.

A 2016-os DOOM elképesztő zúzása elképzelhetetlen lenne Mick Gordon brutális heavy metal riffjei nélkül, ez pedig nem lesz másképp a DOOM: Eternal esetében sem. A legendás zeneszerző ezúttal valami egészen szokatlan tervet eszelt ki: a páratlan hangzás érdekében egy komplett metálkórust verbuvált össze, az eredmény pedig magáért beszél a legújabb előzetesen. Hangerőt a maximumra!

A DOOM Eternal március 20-án jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, később pedig Nintendo Switchen is elérhető lesz.

6.
6.
#5: A Wiki alapján 1986-tól aktív, szóval feltűnt már a neve eléggé régen is. Ismerős lehet, hiszen többek között az Assassins Creed 2 triógia, Darkisders 2, több Borderlands rész, Hitman 2 és Contracts, Forza M4, Soulcalibur V és még sok játéknak írta a zenéjét amellett, hogy filmeken és sorozatokon is dolgozott.
5.
5.
KopyAti
#4: Ő nem az Amigás korszakból való?
4.
4.
KopyAti
#2: Jesper Kyd miért ismerős nekem?
2.
2.
Annyira szeretem, amikor hagynak egy zsenit alkotni. Azok kedvéért, akik nem szeretik a metált, érdemes tudni, hogy azok szerint, akik igen, ez egy elképesztően komoly dolog game soundtrack-nek. Mick Gordon mindent belead, amit tud és ... tud.

Michael McCann, Jesper Kyd, Trent Reznor, Rom Di Prisco és mások mellett Mick az egyik kedvenc composerem és mély tiszteletem a munkája előtt.
1.
1.
KratoS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...