Ingyenes hosszú hétvégét tart a Mortal Kombat 11

  • Írta: szlav
  • 2020. március 6.
  • Akció
Link másolása
Jövő hét hétfőig szabadon és ingyenesen pofozhatjuk egymást a Mortal Kombat 11 arénáiban, legalábbis ha a játék PlayStation 4-es vagy Xbox One-os verzióját választjuk. A próbaidőszakkal egy jókora árleszállítás is érkezett.

Nem ez az első alkalom, amikor szabadon kipróbálhatjuk a NetherRealm legújabb bunyós játékát, de akik ezidáig lemaradtak a Mortal Kombat 11-ről, azoknak csak ajánlani tudjuk a március 9-ig tartó akciót. 

A próbakör alatt az összes játékmódot kipróbálhatjuk, beleértve az online bunyókat is, a sztorimódban pedig az első két fejezetet játszhatjuk végig. Némi üröm az örömben, hogy az ajánlat kizárólag PS4-en és Xbox One-on érvényes, jelenleg azonban mindössze 24 dollárért zsákolhatjuk be a játékot nem csupán az említett konzolokon, de PC-n is - a Switch-verzió sajnos továbbra is teljes áron kapható.

Ha pedig többet is meg szeretnétek tudni a játékról, akkor a Mortal Kombat 11 tesztünket erre találjátok.

7.
7.
#5: :) A Shaolin Monks 2 lenne az az egy játék, amiért konzolt is vennék szívbaj nélkül, ha nem jönne PC-re. De valóban sajnos ott tartunk, hogy azt a játékot várhatjuk még egy picit.
6.
6.
#2: Ez a komment. Mindent pont ellentétesen látok. Ezt hívják ízlésnek.
5.
5.
DarkLord
Én örülök neki, múltkor is volt ugyanez a hosszú hétvége cucc, akkor is rongyá játszottam meg most is. Nekem a Krypt baromira bejön nagyon jól megcsinálták. Shaolin Monks 2 nem ártana mondjuk a következő gen-re nem? :D Az a játék mai napig nagy kedvencem épp nemrég toltam újra...
4.
4.
Clayman
Én csak egyet sajnálok a MK11-el kapcsolatban, hogy túl könnyű volt megszerezni minden PS trófeát. Egy jó pár órát beleöltem, de elfogyott kicsit a motivációm.
2.
2.
tyber16
Hát szerintem meg a mortal köszönőviszonyban sincs a Super Smash Bors Ultimate-el ami rongyossá veri tartalomban és szerintem minőségben is. A többivel egyetértek. Bár szerintem a Tekken 7 grafikájával sok gond nincs.
1.
1.
Anti4730
Ebben a generacioban kiprobaltam mar minden verekedos jatekot, nagy reszuk meg is van, de magasan a mortal 11 kepviseli a legjobb minoseget az osszes kozul. Arrol ugye folosleges beszelni, hogy grafikailag az osszes tobbi hozza kepest kb elozo generacios cimnek tunik, de a harcrendszere is kivalo. Habar az is igaz, hogy nagyon keves verekedos cimet kaptunk ebben a generacioban, szoval a konkurencia se volt valami acelos. Dead or alive 6 meg eleg fasza lett, injustice 2 mortal 11 utan olyan mint valami ver nelkuli kinai kiadas, soul calibur 6 szanaszet van effektezve, tekken 7 grafikaja vicc. Es meg ezek voltak kb a jobbak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...