Valorant - bemutatkozik Phoenix

  • Írta: szlav
  • 2020. március 6.
  • Videó
Link másolása
A Riot Games egy új videósorozattal vezeti fel a Valorant hőseit. Elsőként Phoenix, a tűzlabdákat hajigáló brit ügynök mutatkozott be, a klip pedig prímán demonstrálja, hogyan egészíthetjük ki fegyverünk tűzerejét a képességeinkkel.

A játékmenetet és magát a játék címét leleplező előzetes után most rövidke hősbemutatókkal jelentkezik a Riot Games 5v5-ös kompetitív lövöldéje, a Valorant. A League of Legends fejlesztőcsapata elsőként Phoenixet, a csapat tűzvarázslóját mutatja be, na meg persze azt, hogy a különleges képességek milyen remekül kiegészítik a hagyományos taktikai shooterekre jellemző játékmenetet.

A fenti klip láttán igazán otthon érezhetik magukat a Counter-Strike veteránjai, hiszen Phoenix képességei épp úgy vezethetnek taktikai előnyhöz, mint egy jól elhajított villanó- vagy füstgránát. A Valorant hőse egy tűzgolyót pattint át a sarkon, ami látszólag elvakítja az ellenfelét, később pedig egy lángfüggönyt emel fel, hogy ezzel elzárja az ellenség útját.

A Valorant megjelenése egyelőre kizárólag PC-re biztos, a premier dátumáról azonban még nem érkezett információ.

1.
1.
JohnSpartan
Az alap koncepció hasonlít az apexéhez (külön karakterek és speckó képességek) ha kivesszük a battleroyal-t, meg a graf is hasonló. Nem tűnik rossznak, CS-t nállam már most rommá veri. Kàr hogy PS4-re nem jön eggyenlőre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...