Hivatalosan is bejelentették a Valorantot

  • Írta: gorien
  • 2020. március 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Riot Games taktikai hero shooterét eddig csak beszámolókból és szivárogtatásokból ismertük, a fejlesztők azonban végre hivatalosan is leleplezték a sokáig csak Project A néven ismert játékukat.

A Riot Games még tavaly jelentette be, hogy bővíteni fogja a repertoárját, és a League of Legendsen kívül más zsánerekben is próbára teszi magát. A Project A munkacímen ismert játék a Counter-Strike: Global Offensive és az Overwatch típusú játékok elemeit keveri, de néhány beszámoló és szivárogtatás volt az összes infó, amit tudtunk róla.

Miután nemrég a szivárogtatók számos szaftos érdekességet megosztottak az internettel, a Riot Games ma hivatalosan is leleplezte a játékot, amely tényleg a pletykált Valorant nevet viseli, és világszerte 2020 nyarán startol. A bejelentéshez egy rövidke, az alfaverzióban készült videót is mellékeltek, amelyen egy gyors menetet láthatunk.

A Valorantot öt-öt fő játssza, akiknek 12 menetet kell megnyerniük a győzelemhez. A harcban a fegyvereken túl képességek is segítségükre lesznek, ám utóbbiakat a korábbi beszámolók alapján nem mindent letaroló erőknek kell elképzelni, hanem a taktikázás eszközeinek.

A Valorant megjelenése eddig csak PC-re biztos, további információkat róla a játék oldalán találtok.

1.
1.
user101
Én nem tudom, engem egy dolog érdekel az ilyenekben manapság, hogy ne legyenek kasztok, perkek, képességek, ne kelljen építeni, egyszerű jól átlátható normális fegyverek legyenek, meg indokolt esetben valamilyen jármű oszt jó napot. Ilyen szempontból a CSGO és a PUBG is baromi jól teljesít nálam... Ez nem úgy tűnik! :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...