Nyáron már zúzhatunk a Rock of Ages 3-mal

  • Írta: gorien
  • 2020. március 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Júniusig kell már csak várnunk, hogy a Rock of Ages abszurd sorozatának harmadik részét is kezünkbe vegyük. A dolgunk, ahogy eddig, hogy egy óriási sziklával lezúzzuk az ellent, ezúttal azonban már pályát is tervezhetünk hozzá.

A Rock of Ages-sorozatban a tower defense-játékok az Indiana Jones első részének nyitóakciójával keverednek, annyi különbséggel, hogy mi a guruló sziklát alakítjuk. Ez a szokatlan párosítás nagyon bejött, úgyhogy a sorozat idén nyáron már a harmadik epizódjához érkezik. Az ACE Team és a Giant Monkey Robot egy rövidke videóban leplezte le a megjelenési dátumot, plusz a kulisszák mögé is engedtek néhány bepillantást.

A Rock of Ages 3: Make & Breakben a széria előző részeihez hasonlóan az a dolgunk, hogy egy nagy sziklát irányítva azelőtt leromboljuk az ellenfelünk bázisát, mielőtt az ő sziklája tenné ezt a miénkkel. Ez az ellenfél lehet a gép (a sztorimódban mindenféle történelmi figurával csapunk össze) vagy egy másik játékos is, és a pályakészítő módnak hála ezentúl mi magunk is készíthetünk furfangosnál furfangosabb pályákat.

A Rock of Ages 3 június 2-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...