Rock of Ages 3: Make & Break PC, PS4, SW, XBOXONE

A meglehetősen furcsa, időutazós, kompetitív tower defense-franchise harmadik felvonása, melyben Caesar, Krampusz és a Spagetti Szörny mellett számtalan történelmi személy bukkan majd fel.
1624989600

Íme, a Games with Gold júliusi felhozatala

Már csak pár nap, és átlépünk a júliusba, ezért a Microsoft időszerűnek érezte, hogy leleplezze a következő havi ingyenes játékait, amiket szokás szerint az Xbox Live Gold- és az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetők is bezsákolhatnak majd.
1596049260

Rock of Ages 3: Make & Brake teszt

A korok kőgolyója harmadszorra is előgördül, hogy nyakába vegye a történelmet, és felforgassa mindenki életét Julius Ceasartól a Krampuszig. Az újdonság erejével már nem hat, de azért valamennyi frissesség még szorult a Rock of Ages 3-ba.
1595224800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban sem maradunk újdonságok nélkül, igaz, ezúttal inkább a független fejlesztésű játékok kapják a főszerepet. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.
1591524000

Hamarosan begördül a Rock of Ages 3 bétája

Sajnos nem tudja az eredetileg júniusra tervezett megjelenését tartani a Rock of Ages 3: Make & Break, de szerencsére nem maradunk a hónapban nagy szikladarabok nélkül - pár nap, és indul a béta!
1589538600

Hét hetet csúszik a Rock of Ages 3

Az előzetes várakozásokkal ellentétben nem júniusban, hanem majd csak júliusban vehetjük kézbe a Rock of Ages-sorozat legújabb darabját. A Make & Break alcímű rész ismét hozza a korábbi társai őrültségeit, de egy pályakészítő-móddal is bővül.
1588096800

11 címmel bővül a Google Stadia kínálata

A nemrég megrendezett Stadia Connect alkalmával jelentették be, hogy több nagy címmel is bővül a Stadia repertoára, olyanokkal, mint például a PUBG. A Stadia Pro-előfizetéssel rendelkezők ráadásul ingyenesen kergethetik a csirkevacsit.
1583848800

Nyáron már zúzhatunk a Rock of Ages 3-mal

Júniusig kell már csak várnunk, hogy a Rock of Ages abszurd sorozatának harmadik részét is kezünkbe vegyük. A dolgunk, ahogy eddig, hogy egy óriási sziklával lezúzzuk az ellent, ezúttal azonban már pályát is tervezhetünk hozzá.
1565935200

GC 2019: Rock of Ages 3 - reszkethetnek a várak!

Jövőre érkezik a meglehetősen furcsa, időutazós tower defense-franchise harmadik felvonása Make & Break alcímmel, melyben Caesar, a Krampusz és a Spagetti Szörny mellett számtalan történelmi személy bukkan majd fel.