Call of Duty: Warzone - 6 millió játékos egy nap alatt

  • Írta: szlav
  • 2020. március 12.
  • Hír
Link másolása
Fergeteges startot vett a Call of Duty: Warzone, a Modern Warfare ingyenesen játszható battle royale-mellékhajtása. Az Activision adatai szerint egy nap alatt 6 millió játékos ugrott le Verdansk megtépázott városába.

Kedden este elrajtolt a Call of Duty: Warzone, melyben Verdansk hatalmas vidékén egyszerre 150 ember küzdhet meg a Battle Royale, illetve a Plunder szabályrendszerei alatt. Az igazán nagy durranás azonban az, hogy a Modern Warfare mellékágaként érkező játékmódokat bárki teljesen ingyenesen kipróbálhatja, a teljes cross-platform támogatásnak köszönhetően pedig együtt nyithatnak ejtőernyőt a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok.

Az említett faktorok pedig meg is hozták a várt, vagy talán annál is nagyobb sikereket. Az Activision jelentése szerint mintegy 6 millió játékos vett részt az őrületben, ami egy ingyenes játéknál is több, mint szép teljesítmény. Csupán összehasonlításképp: az Apex Legends tavaly februárban 2,5 millió játékossal zárta az első napját.

6.
6.
shatterhand
Blackouthoz képest ez alfa állapotú és ronda is. Minden téren csalódás.
5.
5.
JohnSpartan
#2: Szerintem a grafika is megállja a helyét. Nagyon szépen ki vannak dolgozva a részletek. Lehet nem egy mostani szintet megütő grafika de eggyáltalán nem rossz. A játékélmény meg többet ér az grafikánál számomra.
4.
4.
Darksiders84
#3: Viszont a PS4 Pro úgy sűvít hogy még egy játéknál se tapasztaltam ennyire hosszan és ilyen hangosan volt már rá pl de ilyen félelmetesen nem.
3.
3.
#2: Az ilyen játékoknál, ahol sokmillió játékost szeretnének és ezért még ingyen is adják még mindig előny, ha gyengébb gépeken is fut és ennél a fajta játéknál az is jó, ha konzolon is meg tud lenni a 60 FPS.
2.
2.
ssemtexx
Nem rossz, de mi történt a grafikával? Mintha visszamentem volna 5 évet a korban.
1.
1.
Clayman
Meglepően tetszik ez a játék, pedig az FPS játékokban legfőképp single playerrel játszok, köszönhetően annak hogy olyan szarul lövök, hogy ha ezt értékelnék világbajnok lennék benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...