Megjelenés előtti előzetest kapott a Nioh 2

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 12.
  • Videó
Megkapta a megjelenés előtti előzetesét a Nioh második része, amely egy lendületes ízelítővel hangol rá bennünket a holnapi premierre. Kontrollereket és pótkontrollereket bekészíteni!

A PlayStation 4-exkluzív játék a napokban már megmutatta magát egy másik videó erejéig, akkor az intrót leshettétek meg. Ha kimaradt, itt tudjátok pótolni, a többiek csekkolják a launch trailert: 

Ezek is érdekelhetnek

8.
Darksiders84
#5: Nagyon bejön nekem is és még mindig töprengek a vásárlásán. Mondjuk most benne vagyok az Ori 2-ben ami igazán csodás lett megint. Viszont szerinted ez a csapat még az a régi akik a Ninja Gaident csinálták? Nem rég próbáltam van Xboxon most a NG 2 goldba vagy gp-ba és meglepődtem hogy ez a 12 éves játék ennyire egybe van vagyis már akkoriban milyen jó volt nem emlékeztem így rá.
7.
DragonBleacPiece
#4: énis ajánlom, és nagyon sok módon le tudod győzni a bossokat, ne tántorítson el a sok halál, énis meghalok benne, 1-ben is, van hogy egy mezei zombi leöl mert csenget a postás, vagy mert nagy a mellényem. de miután visszamegyek akkor már jobban figyelek, mindenkinek van valami gyengéje, és sok tárgy és képesség van ami segít
6.
Fata Morgana
Jól összerakott kis előzetes ettől még jobban meg jön az ember kedve a játékhoz!
5.
Nyarlako
#4: Igazából nekem nehezebb mint a Dark souls a Nioh sokkal.
Merít abból, meg jó sokat Ninja gaidenből és Diabloból saját megoldásokat is hozzátéve.
4.
Neotechtr
#3: De ez ilyen dark souls szerű, amiben én meghalok nem? Mondjuk, rophadjon meg, nekem ez a világ, ami ebben a játékban van iszonyatosan bejön és ha akarnék, tudnék játszani ilyennel. Vagyis már felvettem a fonalát ennek a fajta játékmenetnek, de nehezen bírom azt, hogy ha meghalok, akkor részeket előről kell kezdeni újra meg újra. Vagy ez nem ilyen? Bár pl a Fallen Order ettől a dologtól nekem izgalmasabb lett pont, szóval lehet változik az ízlésem is. Amúgy már a Surge 2-t is ajánlották nekem és az is jól néz ki.
3.
Nyarlako
#2: Jó lesz, és mivel úgy tudom szeretem a lootos, character buildes, komplex eksön rpg-t neked it ajánlom.
2.
Neotechtr
Hát drukkoljunk neki, hogy jó legyen,a rajongók kedvéért.
1.
Nyarlako
Jön is majd a szép fémtokos special edition.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...