Hamarosan megkezdődnek a Halo 2 tesztkörei

  • Írta: szlav
  • 2020. március 16.
  • Korai verzió
Link másolása
Nem húzza az időt a 343 Industries. A Reach és a Halo: Combat Evolved után az Insider program résztvevői hamarosan rátehetik a mancsukat a Halo 2 PC-s változatára, de megérkezik a várva-várt Forge és Theater mód is.

A Halo: The Master Chief Collection insiderei hamarosan nem csupán Master Chief, de az Arbiter bőrébe is belebújhatnak. A 343 Industries a legutóbbi fejlesztői naplójában elárulta, hogy nem kell már sokat várnunk a Halo 2 és a Halo 2: Anniversary Edition első próbaverzióira, ez pedig azt jelenti, hogyha minden jól megy, néhány pár hónapon belül a nagyközönség is ráteheti a mancsait a játék PC-re portolt, felújított változatára. Nem hazudtak a fejlesztők, tényleg tisztességes tempóban szállítják az epizódokat - ha minden zökkenőmentesen halad, akkor az év végéig valóban teljessé válhat a kollekció.

A következő tesztkör egyébként nem csak a szóban forgó második részről szól majd. A Halo: Reach rajongói észrevehették, hogy a játékból hiányzik két igencsak lényeges opció. Némi csúszás után a soron következő buildben végre tesztelhető lesz a Forge és a Theater - az előbbi a széria pályaszerkesztője, az utóbbi pedig egy klipkészítéshez használatos eszköztár.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...