PS4-re és Switchre tart a Void Bastards

  • Írta: szlav
  • 2020. március 16.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a PEGI korábban már megszellőztette a Void Bastards PlayStation 4-es portját, most egy másik korhatár-besorolással foglalkozó társaság, az ESRB rántotta le idő előtt a leplet a Switchre is megérkező átiratról.

Nem hivatalos bejelentésről van szó, így egyelőre nem érdemes a híreket készpénznek venni, de a PEGI vagy az ESRB weboldalán idő előtt feltűnő információk ritkán hazudnak. Az előbbiek már januárban elkezdtek árulkodni a különös látványvilágú, poénoktól hemzsegő indie shooter PS4-es portjáról, ezt pedig most az ESRB is megerősítette. Ennél érdekesebb azonban, hogy az információk alapján nem csak a Sony, de a Nintendo konzolja is megkapja az eredetileg csak PC-re és Xbox One-ra kiadott játékot.

Épp ideje lenne, hiszen vészesen közelgünk a Void Bastards első születésnapjához - olyan, mintha csak tegnap lett volna, de valójában 2019 májusában jelent meg a Blue Manchu játéka. Az aprócska független csapatban a System Shock 2 és a BioShock első és harmadik részének veterán fejlesztői dolgoznak, ez pedig meg is látszik a Void Bastards furcsa koncepcióján és annál is furább ötletein. A játékról részletesebben Gorien tesztjében olvashattok.

1.
1.
RebornSoul
Epic játék, én anno ultra kocka módon ráfüggtem, 100%-ra ki is csapattam. Nekem lazán egy 9-es élmény volt legalább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...