Csütörtökön jön a Resident Evil 3 demója

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 16.
  • Korai verzió
Link másolása
A Capcom bejelentette, hogy csütörtökön válik letölthetővé a felújított Resident Evil 3 korábban már beharangozott demója. Nem sokkal később a Resident Evil: Resistance is kipróbálhatóvá válik, méghozzá egy nyílt béta keretei között.

Már a megjelenés előtt kipróbálhatjuk a felújított Resident Evil 3-at, a Capcom bejelentése szerint a demóváltozat március 19-én, magyar idő szerint hajnali 5 órakor lesz elérhető az Xbox One-játékosok számára, míg a PC-sek és a PlayStation 4-esek aznap 21 órától eshetnek majd neki.

A demó - amellett, hogy ízelítőt ad a játékból természetesen - egy exkluzív trailert is felold a játékosok számára, emellett egy kihívás keretei között Mr. Charlie-szobrocskákat gyűjthetünk majd. Nagyon úgy néz ki, hogy most nem kell hasonló megkötésekre számítani, mint anno a Resident Evil 2 demójánál.

A Capcom a Resident Evil: Resistance-hez is idő előtt ad hozzáférést a rajongóknak, március 27-én indul ugyanis a játék nyílt bétatesztelése. Ez konzolokon reggel 8 órakor, PC-n pedig 21 órakor veszi kezdetét. Az aszimmetrikus multiplayer anyagban négy túlélő csap össze egy háttérben mesterkedő főgonosszal - a bétában Daniel Fabron szövögeti majd a szálakat.

A Resident Evil 3 és a Resident Evil: Resistance április 3-án jelenik meg.

8.
8.
Ps fanboy
6.
6.
#5: Ja, abban végig hasmenése van Jill-nek és sehol sincs WC papír. Végig ilyesztegetnek a szörnyek és ha beszarik, game over.
5.
5.
Ps fanboy
#4: Az se rossz. De aki teljes áron veszi annak hozzádobják a koronavírus DLC-t teljesen ingyen. :D
4.
4.
JohnSpartan
#3: Már csak valami jó fèle korona leárazás kéne a store-ban és mindenki megnyugodna. XD
3.
3.
Ps fanboy
#2: Karantéééén? Az kurvár@ nem hiányzik b@szod! Na megyek is rizst venni, mert valaki írta, hogy 5kg rizs elég egy, hónapig. Amúgy én nem bírom ki, csütörtökön úgy kipróbálom a demót, mint a huzat. Ki tudja, még a végén mutálodik ez a genyó vírus azt Nemesisek fognak szaladgálni az utcákon is. Egyébként olvastam, hogy a lúzerek úgy tudnak a leghatékonyabban védekezni a vírus ellen, hogyha megszeretik, de ám akárhogy, totál bele kell szerelmesedni, mert akkor nagyvalószínűséggel nem kapják meg soha. :D
2.
2.
JohnSpartan
#1: Én kibírom! :)

Amúgy meg szépen lassan majd beüt a szar és full karantén lesz, ez kb 2-3 hét max pont megjelenésig.
1.
1.
Lehet nem bírom ki és megnézem majd a demót, de leginkább már a játékot várom. "Szomorú kötelességem" lesz ezt is kötelezően lejátszani, de azt nem ígérhetem, hogy valaha egyszer is erre a Resistance dologra rányomok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...